Rockygal Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Имам една кутия Nescafe 3 in 1 Classic и една кутия Nescafe 3 in 1 Cool. Първата е 504 g, 28 бр. Втората е 500 g, 25 бр. Спечелих ги от една игра на Nestle, но не пия кафе със захар. Вървят по около 9 лева кутията, аз предлагам всяка по 6 лв. Не разопаковани са! Двете заедно за 10 лева! Да не забравя - ПОДАРЪК чаша за Nescafe 3 in 1 при покупка на двете кутии. Чисто нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ако можеш да ми донесеш 3в1-то утре през деня в Де Ниро ( Тракия ) го грабвам... Ако чашата е готина, може и за нея да се разберем нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Ако можеш да ми донесеш 3в1-то утре през деня в Де Ниро ( Тракия ) го грабвам... Ако чашата е готина, може и за нея да се разберем нещо... Тракия ми е далеч и съм без кола... За коя от двете или и за двете кутии питаш? Ако вземеш и двете за 10 лева чашата е подарък... Някъде към центъра или около Панаира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Тракия ми е далеч и съм без кола... За коя от двете или и за двете кутии питаш? Ако вземеш и двете за 10 лева чашата е подарък...Някъде към центъра или около Панаира? Утре ако можеш да ми ги донесеш до панаира м/у 10:00 - 17:00 ще ти ги купя 2-те за 10 лева . Ако си навит пиши на ЛС да се доразберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Утре ако можеш да ми ги донесеш до панаира м/у 10:00 - 17:00 ще ти ги купя 2-те за 10 лева . Ако си навит пиши на ЛС да се доразберем Става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Цял ден съм на работа... а след това имам ангажименти, които не мога да отложа... все пак ако имаш път към Тракия, мини през Де Ниро, ако ли не... някой друг ще си ги пийне... ( става въпрос за 3в1 Класик)!!! Утре ако можеш да ми ги донесеш до панаира м/у 10:00 - 17:00 ще ти ги купя 2-те за 10 лева . Ако си навит пиши на ЛС да се доразберем Става! Браво на вас, няма да си коригирам горният пост, за да се види как протича продажбата... мисля че се спазва някакъв ред все пак... Отказвам се от покупката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Съжалявам , просто наистина нямам път към Тракия, а и както ти сам писа - някой друг ще си ги пийне. Кутиите и чашата са обещани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 ако не си ги продал още, аз ще ги взема пиши лс нещо телефон да се чуем утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockygal Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Кафето е продадено. Моля, затворете темата! Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.