vasil088 Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Pichove malko sam banalen no ventilatorite mi sa mnogo shumni-niakvi kitaiski bokluci.Moje li niakoi da mi poso4i niakakva marka da si kupia makar i po skapi4ki 4e tva ne sa trae.CPU-to mi e ATLON XP2000+256 ddr na 333mh i taka natatak.Pitah v niakolko magazina niamali-blagodaria vi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Potarsi Cooler Master. Ne sa loshi duhalkite ima vsiakakvi. Prodavaha gi v magazina na Reset na Gladston. Samo che predi vreme magazina na Reset ne bachkashe i neznam dali sa se premestili niakade ili sa go zatvorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Da kaja 4e magazina na reset na gladston ve4e go nqma onq den minah ot tam i vatre nqma6e ni6to dori kompa otgore sa go mahnali!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Blagodaria vi shte proveria-ve4e znam markata ina4e PC-to si e bez greshka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Кажи, каква ти е температурата на процесора при idle и при full load. Ако са ти ниски, нищо не ти пречи си вържеш вентилатора на 7в. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Neznam pich kakva mi e temperaturata no obrabotvam videofailove po4ti denonoshtno-toest pravia VCD-ta i kato natisna task menajera gledam 4e natovarvaneto na CPU-to e 100% i se opasiavam 4e moga da zagazia.Blagodaria za saveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 ами инсталирай си програма за следене на температурата де, кво е тва "незнам", след като го товариш като добиче, трябва и да се грижиш за него за да не ти издъхне насред пътя магазина на всеобщите любимци Ресет е преместен на Христо Г. Данов, номер 3 ако не ме лъже паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 taka e prav si shte inst. takava programa-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 "Reset" se premesti na ulicata sled dgumaiata, koiato e perpendikuliarna na glavnata. Po posoka na uli4noto dvijenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 mersi shte otida v ponedelnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Poneje znam che tuka ima hora s golqm opit v tazi oblast iskam da popitam kakuv ventilator za CPU shte mi preporuchat che neshto vze dosta da mi gree kompa a oshte ne sa zapochnali golemite jegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Marka narochno niama da spomenavam zashtoto vseki si ima predpochitania, no principa e slednia: Goliam ventilator s golemi lopati (pone 80x80mm) s goliam radiator po vazmoznost izcialo meden. Kolkoto e po-goliam ventilatora, s tolkova po-malko oboroti shte ohlazda, saotbetno she shumi po-malko. Ot tuk natatuk sam si pravi izvodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 10x izqsni mi se polojenieto,znachi shte tursq takuv ventilator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 Ако имате проблеми с вентилатори за видеокарти, чипсети и въобще трудни за намиране плъзгащи лагери пратете ПМ. Тамън ще се видим да пийнем по бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.