Jump to content
BulForum.com

продавам видеокарта и кутия

Recommended Posts

продавам видео карта nvidia geforce 6200(256bg)agp,картата е в отлично състояние

Ако искате снимки ще ви пратя по скайпа (той е todor.azov),а цената избрана от мен е 30лв

Кутията е черна,няма нито една драскотина,от новите модели е т.е без място за флопи,разбирасе ще ви покажа снимка отново на същия скайп.

цена:20лв /// Може да разчитате от коректност от моя страна,няма да е проблем да пращам с куриер до всички краища на България а и извън нея(за сметка на купувача).Ако има дефект,вие връщате стоката,а аз парите...ДА СМЕ ТОЧНИ!!!Аз съм от гр.Пловдив

продавам видео карта nvidia geforce 6200(256bg)agp,картата е в отлично състояние все още е в гаранция.

Ако искате снимки ще ви пратя по скайпа (той е todor.azov),а цената избрана от мен е 30лв

Кутията е черна,няма нито една драскотина,от новите модели е т.е без място за флопи,разбирасе ще ви покажа снимка отново на същия скайп.

цена:20лв /// Може да разчитате от коректност от моя страна,няма да е проблем да пращам с куриер до всички краища на България а и извън нея(за сметка на купувача).Ако има дефект,вие връщате стоката,а аз парите...ДА СМЕ ТОЧНИ!!!Аз съм от гр.Пловдив

Купувам видеокартата, ако не е 64битова. Пиши на лично от къде и кога ще ти е удобно да я взема. И дай телефон за връзка.

Видеокартата се оказа 64битова. Съответно аз се отказвам от покупката и е в продажба отново.

Купувам видеокартата, ако не е 64битова. Пиши на лично от къде и кога ще ти е удобно да я взема. И дай телефон за връзка.

потъpси ме по скайп

потъpси ме по скайп

давайте хора,чакам ви

продавам видео карта nvidia geforce 6200(256bg)agp,картата е в отлично състояние

цена:17лв /// Може да разчитате от коректност от моя страна,няма да е проблем да пращам с куриер до всички краища на България а и извън нея(за сметка на купувача).Ако има дефект,вие връщате стоката,а аз парите...ДА СМЕ ТОЧНИ!!!Аз съм от гр.Пловдив

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...