Tstslv Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Здравейте, отскоро ползвам тв-то за монитор и си браузвам от дивана с мозила. Ползвам контрол+скрол зуума, но има някой елементи от страниците които не се увеличават.......идеи за някакъв софт който да увеличава всичко ? Изключвам уиндоус магнифайър, че много ме дразни работата с него. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Разгледа ли addons.mozilla.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Opera в мобилния вариант ако я подкараш на ниска резолюция, ще имаш точно това, което ти трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Пробвай със сафари. Аз го ползвам на МакОС и когато зумвам текста ми зумва и картинките ... Никога не съм го провал на windows но и там може така да прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Desktop версията на Opera също увеличава абсолютно всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Firefox на мен също ми увеличава всичко?! Е, може би флашовете не, но не съм обърнал внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Аз имах предвид варианта през "проксито" на опера, което ти рендва страницата във формата на мобилния и при избор на участък ти прави автоматичен зум. Моля да бъда извинен, ако десктопната го прави същото, но не ползвам Опера освен на пда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 ZoomText Magnifier http://www.aisquared.com/zoomtext/more/zoomtext_magnifier ==================================================== Zoommy http://zoommy.mutexdevelopments.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
introutro Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Здравейте,отскоро ползвам тв-то за монитор и си браузвам от дивана с мозила. Ползвам контрол+скрол зуума, но има някой елементи от страниците които не се увеличават.......идеи за някакъв софт който да увеличава всичко ? Изключвам уиндоус магнифайър, че много ме дразни работата с него. Благодаря предварително ! Start->Programs->Accessories->Accessibility->Magnifier xeax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Google Chrome също увеличава всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.