Jump to content
BulForum.com

Призив: Да подкрепим Локо ПД в събота

Dreamer

Recommended Posts

Съжалявам за думите по-долу, но просто циркът по ТВ ме накара.

Първо да честитя първата(и надявам се последна) титла на Велбъжд София. Добре, добре хубави голове на Живко Димитров ..

Никога, повтарям никога, няма да станете истински шампиони на БГ. Не сте виновни вие, а корупцията в БГ. От много години няма истински шампион. А най-малко сте вие с тия циркове тая година. То не беше пускане, не бяха съдийски помощи .. незнам. Ако сте горди от тази титла, сериозно ви предлагам да отидете да се прегледате. Да се радвате - да, но не и да сте горди. Дори трябва да ви е срам. Ако Ботев спечелеше така титла, то аз ТВЪРДО щях да се откажа от тоя отбор.

П.С. Първенството свърши преди да почне.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Kak moje we

takiva SMESHNI DUZPI ne sam vijdal prez jivota si neshtasnici, dano izpadnat v b grupa i ne se varnat NIKOGA

Абе, то има едни други дето ще изпаднат в б група и не знам кога ще се върнат...

Ами наистина не зная, кога Черноморец, Видима и Македонска Слава ще се върнат в А, честно не зная не искам и да зная, ама мечтата ви ботев да изпадне няма да се сбъдне :woot

Абе, то има едни други дето ще изпаднат в б група и не знам кога ще се върнат...

Ако говориш за ботев недеи да злобееш а се радваи на шампионската титла

"Призив: Да подкрепим Локо ПД в събота, в спечелването на титлата срещу Славия!"

Определено този Topic e попаднал в полезрението на съдията Живко Димитров :)

"Призив: Да подкрепим Локо ПД в събота, в спечелването на титлата срещу Славия!"

Определено този Topic e попаднал в полезрението на съдията Живко Димитров  :)

hahah toi sigurno go e prochel moshennika, dano go nakajat dojivotno, da ne sviri nikoga daje i vav V grupa, takiva sadii ne trqbva da sashtestvuvat !

АйДЕ ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА ТИТЛА!! :woot :woot :woot

сички смешни канари точно в тоя момент ми напомняте онея досадните мошички(еднодневки или винарки бяха) :angry1 .толкова сте нещастни че няма накъде ама аз ви разбирам жалката съдба и не ми се занимава особено с вас точно сега...

ае пийс :P

П.С. НИЕ СМЕ, НИЕ СМЕ, ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕЕЕ

АйДЕ ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА ТИТЛА!! :woot  :woot  :woot

сички смешни канари точно в тоя момент ми напомняте онея досадните мошички(еднодневки или винарки бяха) :angry1 .толкова сте нещастни че няма накъде ама аз ви разбирам жалката съдба и не ми се занимава особено с вас точно сега...

mnogo si nagal we kak sha si chestitish sam :woot , vse edno chestit mi rojden den, tva trqa da go pravat fenovete na drugite otbori i to ako jelaqt :P

Абе, хора от една страна е радостно, че има пловдивски отбор на върха, ама от друга човек изобщо не може да се радва след такъв тъп мач! Навремето симпатизирах на Локото, ама заради подобни съдииски простотии не гледам вече БГ Футбол!

БТВ Спартак(ВН) няма да изпадне, защото Батето бил решил така в някаква кръчма...

АйДЕ ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА ТИТЛА!! :woot  :woot  :woot

Като гледам още има коне с капаци които се гордеят от титлата.

Като гледам още има коне с капаци които се гордеят от титлата.

глеадй си в керливата тенджера на изпадащия ти отбор и не се меси в чуждите успехи и шампионските дела щото маи сички прости канари вместо да се замислят за жалкия си отбор се опитват да омаловажат успеха на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ което ще е доста трудно

вместо да се зарадвате на победата на ботев над локо софия си врете носовете кадето не ви е мястото :angry1

глеадй си в керливата тенджера на изпадащия ти отбор и не се меси в чуждите успехи и шампионските дела щото маи сички прости канари вместо да се замислят за жалкия си отбор се опитват да омаловажат успеха на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ което ще е доста трудно

вместо да се зарадвате на победата на ботев над локо софия си врете носовете кадето не ви е мястото  :angry1

Кой е казал, че не се радваме на победата на Ботев, радваме се естествено.

Но Локомотив засрами днес Пловдив. Просто не беше това начина, по който трябваше да се постигне победа.

Но какво пък друго може да се очаква от отбор, начело на който е Г. Илиев? Може пък и съдията да го е дострашало от него.

Но какво пък друго може да се очаква от отбор, начело на който е Г. Илиев? Може пък и съдията да го е дострашало от него.

е да Жоро Илиев не е като Митко Христолов ама кво да се прави... :) :) :) :) :)

ей тва е поредното доказателство колко сте смешни и жалки..вместо да си видите смотания президент плюете срещу нашия... :P

james_ankov ти още ли си жив бе :P в една друга тема беше писал че ще се самоубиваш ако станем шампиои :P

Честито на всички черно- бели братя! Този мач трябва да затвори устите на всички лаладжии, които видяха някакви уговорки. Победата беше трудна, но заслужена. Да ни е честита първата титла и дано да изживеем още много такива моменти занапред.

Ботевистка дума.Аре в Б ГРУПА ве Смешницииииииии.Жалки сте като ебана курва без пари :woot

С извинение за израза,ама ма нерват

Честито на всички черно- бели братя! Този мач трябва да затвори устите на всички лаладжии, които видяха някакви уговорки. Победата беше трудна, но заслужена. Да ни е честита първата титла и дано да изживеем още много такива моменти занапред.

ti lud li si we. Moje da ne ste hvanali slavia , no ste kupili sadiqta. kak moje takiva smeshni duzpi we , ne e istina

ti lud li si we. Moje da ne ste hvanali slavia , no ste kupili sadiqta. kak moje takiva smeshni duzpi we , ne e istina

Съдията наистина не знаеше къде се намира. То Локо щеше да бие при всички положения главно заради тази великолепна публика, но мача се развали още в 3 мин. И ся сигурно ще го накажат тоя Живко да не ръководи няколко мача, но кел файда. Ще доиде следващия и ще опорочи поредния мач.

Нещо конете с капаци се оказват удивително много. Ако най-измислената и несъществуваща дузпа(цитати от К1 и Дарик Радио) не са "уговорки" .. мда напълно честно си спечелихте титлата.

Очаквам скоро да почнете акция "Да направим паметник на Живко съдийчето".

П.С. Победете Байерн Мюнхен в Пловдив и тогава лично ще целуна най-долното стъпало на конюшнята Лаута.

Ботевистка дума.Аре в Б ГРУПА ве Смешницииииииии.Жалки сте като ебана курва без пари :woot

С извинение за израза,ама ма нерват

Бе стига глупости. Може да са смешни, но са пловдивски отбор. Дано да се спасят, нищо, че ще е с уговорки както всяка година. Ако и Левски им легнат... не знам... ама нищо, важното е да останат в групата. Пожелавам им го :rolleyes:

Честита титла на Локо Пд.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...