Jump to content
BulForum.com

Призив: Да подкрепим Локо ПД в събота

Dreamer

Recommended Posts

Призив: Нека всички подкрепим пловдивският отбор, който ще се поздрави с титлата на България тази събота като отидем на стадион Локомотив в парк Лаута в събота от 17 часа. Входът ще е или безплатен или ще струва 2 лева. След мача ще има и празнично шествие из града, с което ще отпразнуваме първата титла на Локомотив, за която Пловдив трябваше да чака 68 години.

В този момент няма значение дали сме от Ботев, Марица, Спартак или Локомотив. Значение има единствено да подкрепим ЕДИН ПЛОВДИВСКИ ОТБОР, който ще спечели шампионската титла на България след (oчаквана) победа над Славия (или дори при равен, ако Левски също направи реми). Няма значение дали обичаме или мразим Локомотив Пловдив, няма значение дори дали сме фенове на футбола или не - единственото от значение е, че ПЛОВДИВСКИ ОТБОР ще спечели титлата и ще прослави Пловдив след като това са направили досега Ботев (два пъти) и Спартак (веднъж). Нека забравим всички вражди и отрицателни моменти и да бъдем с Локомотив в събота, 8 май.

P.S.: Моля без изцепки и отрицателни емоции, има няколко други теми, в които можете да пишете такива неща. Ако се появят такива ще ги трия. Бъдете Пловдивчани!

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Там съм задължително :woot

С писмо до БФС, ръководството на Локомотив поиска първата шампионска титла на черно-белите да бъде връчена в Пловдив, ако момчетата на Едуард Ераносян вземат 3-те точки от Славия. Миналия шампионат с подобно искане излязоха и армейците, но то беше отхвърлено. За пловдивчани не е изключено да се направи изключение, тъй като това е първия пълен успех в шампионата.

дано и връчването на шампионската титла стане реалност на Лаута

Там съм задължително :woot

дано и връчването на шампионската титла стане реалност на Лаута

Edva li sigurno na Bulgarska armia

По традиция Купата се дава при спечелването на Шампионата, в който кръг стане това. От Локомотив все пак са изпратили молба до БФС това да стане на мача със Славия, ако разбира се Локо победи или завърши равен (при същият резултат или загуба на Левски).

Наистина нека всеки който симпатизира поне малко на Локомотив да си направи труда да дойде на Лаута в събота. Това много голямо събитие за клуба, феновете и Пловдив. Като си помисля само колко поколения локомотивци не са дочакали този момент, а ето сега че имаме шанса да се насладим на триумфа на любимия отбор. Случва се за първи и може би за последен път (дано не съм прав) и от нас зависи да направим нещо наистина незабравимо.

В предговора на книгата на Владимир Янев "Ние сме за Локо Пловдив" пише следното:

.... Няма го влюбения в локото спортен журналист Петър Драндаров. (Веднъж ми каза: "Трябва да си Данте за да пишеш истински за Локото. Едва ли ще създам "Божествена комедия"?! Засега пиша "Ад". Сигурно няма да доживея до "Рай", но надеждата умира последна!")

Отдавна го няма и Георги Гичев- дълги годиниотстоявал чрез перото си "локоидеята" срещу официално фаворизираните "Спартак" и "Ботев" в Пловдив, срещу столичните грандове... (АЗ не мога да си представя да си пловдивчанин и да не си от Локото" Казваше често бате Жоро.)

Няма ги мнозина- футболисти, треньори, запалянковци. Наскоро изпратихме поета Добромир Тонев. Той така и не смогна да напише химна за любимия отбор. , но ни остави прекрасните си стихове. Поклон Добри! Поклон и пред големия художник Георги Божилов- Слона! Беше истински локомотивец... )

Тук трябва да добавим и името на още един голям локомотивец, който вече не е сред нас- Начо Културата.

Нека този триумф бъде посветен и на тях.

trophy.jpg

na men samo mi e interesno kude po to4no da otida na poluzatvoreniq padasht stadion li koito nqma nikakva garanciq 4e shte izdurji 10 000 du6i a jelashtite shte sa mnoooooogo pove4e i ne mi e qsno kakvo shte stane

spored men ako vru4vaneto na kupata e posledniq krad na BG armiq shte ima mnogo pove4e fenove na lokoto kolkoto i paradoksalno da zvu4i ;)

no sled tova VSI4KI sme na shestvieto SAMO LOKO (ne 4e sam ot loko;)) :punk :punk :punk

Mi da plovdivski otbor e hubavo da se podkrepi te sq kakto sha davat bezplatni biri i kebabcheta useshtam qkoto mele osobenno ot strana na chernata rasa no nqma da e losho da im vdyhnem kuraj

Бъдете Пловдивчани!

ако не ви подкрепим значи не сме пловдивчани, така ли? ами к'во да ти кажа ... просто ми са смешни подобни призиви. а и този местен/еснафски патриотизъм ..... :zzz

провинцията vs шопите, т'ва ли е? такива неща ги има само при нас :confused

все пак зависи кой как го възприема. за някои това е само едно обикновенно състезание. за други ....................

SPASM, входа няма да е безплатен, а ще бъде на нормалната цена от 2 лева. Утре на стадиона ще могат да присъстват 15000 зрители :D

HEHE ako davat kebabcheta sha ima dosta mangali na stadiona i nqma da mogat bulgarite da se vredat  ;)

А се чудим що Локо-то били първи по посещаемост ;) Пък и нищо не пречи да хо пуснат безплатен да събете малко повече хора..все пак се чака шампионска титла... за 20 000 лв от билети не се мре..

ако не ви подкрепим значи не сме пловдивчани, така ли? ами к'во да ти кажа ... просто ми са смешни подобни призиви. а и този местен/еснафски патриотизъм ..... 

провинцията vs шопите, т'ва ли е? такива неща ги има само при нас

Никой не е длъжен да ни подкрепя. По- голямата част от ботевистите никога няма да ни подкрепят, обаче това не ги прави по- малко пловдивчани.

А това за провинция срещу столица само у нас го има в такава степен, защото само тук има толкова явна центрелизация и ощетяване на големите градове за сметка на столицата. Може много да се говори по този въпрос, но ще се отклоним от темата на топика.

Момчета и аз ще ви подкрепям, защото съм ПЛОВДИВЧАНИН :) :)

Но не межете да ме накарате да дойда на вашия стадион и да ме карате да скачам от радост. :)

ЧЕСТИТО

Какви са тия дузпи бе локомотивцииииииии, бийте ама какво е това аааааа? Няма да продължавам, защото ще кажа някои много неприятни неща

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...