Jump to content
BulForum.com

FIFA 10

Fibaman

Recommended Posts

PSYCHOSIS said:
Играх демото - нищо ново не намирам. Май за пореден път ЕА са сменили само цифрата след заглавието.

Поредното глупаво мнение- нищо ново не намирам. Май за пореден път си пишете ей така след като се смени цифрата след заглавието на фифата.

Демото, което е излезло, както вси4ки други демота на фифа е много орязано и през следващият месец ще претърпи много промени /мойе дори и коментатора да е друг/.

Аз поиграх малко , геймплея е променен - много от тънкостите на старата 09 ги няма , а тук нещата са по- динами4ни/за вси4ки фенове на ПЕС/, но пак казвам още много неща ще се пипнат преди да излезе финалната версия.

Но и аз малко със смесени чувства се надявам да е добра поне колкото беше 07-ма/например/. :rolleyes:

Аз лично имам един огромен проблем с последните няколко ФИФИ - играчите са изключително "мудни". Все още поемането на топката, завъртането и подаването на друг играч е недъгаво. Къде я виждаш тази динамика? Какви промени виждаш с 2009? И какво очакваш да се пипне още? Демото е орязано откъм режими на игра - не ми се вярва геймплеят да се различава с нещо от цялата версия.

play_me said:
.. но пак казвам още много неща ще се пипнат преди да излезе финалната версия..

Глупости. Имаш ли някаква идея каква е основната причина на ДЕМО-то на една игра?

Целта не е да си начешеш крастата докато пуснат пълната версия по тракерите от където да я свалиш без пари.

Целта на демото е да представи играта пред хората и въз основа на него, те да вземат решение дали да си я закупят или не. Защото без демо, няма къде другъде да играеш играта, а неща на сляпо рядко се купуват.

Така че, каквото е тук, това ще е в общи граници. Няма да се променя особенно.

Ем че те от едно известно време Фифата с почти нищо не я променят или подобряват, че даже в някои случаи някои от нещата ги засират и им връщат развитието. За тва в последните няколко години като си тегля новите игри най-много ме кефи обновлението на съставите и тва че ще сменя старата и вече омръзнала Фифа с нещо по-свежо.

Във фифата ме дразнят еднаквите голове. В един мач ако вкараш 8 гола, 4 от тях са от едно и също място и на повторения биха изглеждали еднакво.

Dunc said:
Ем че те от едно известно време Фифата с почти нищо не я променят или подобряват, че даже в някои случаи някои от нещата ги засират и им връщат развитието. За тва в последните няколко години като си тегля новите игри най-много ме кефи обновлението на съставите и тва че ще сменя старата и вече омръзнала Фифа с нещо по-свежо.

фифа за PC наистина е дърво, но за XBOX 360 2009 беше доста добра. Ще видим 2010

Може ли да се играе wasd+мишка? Щото мен именно тази комбинация най-много ме спечели в '09. Плюс разнообразните финтове със средния бутон.

Всяка година обещават Next Gen за PC и всяка година казват "догодина"... Тази фифа е с 1 меню ,и с няколко незначителни обновления, по-различна от предходните 5 (2005,2006,2007,2008,2009). За поредна година убиха рибата с тази графика и геймплей :( Иска ми се това да е откраднат фейк релийз на 1% от оригинала...

• 2 weeks later...

Това с мишката е голямо недоразумение според мен. Преди беше най-добре с клавиатура, но станаха много копчетата и все на неудобни места. Футбол с пад се цъка най-добре, след като се свикне първоначално.

Как е иначе Фифата? Графично се разбра, че е от миналата година, но нещо интересно добавили ли са? Аз нямам място да я инсталирам :д Демото определено беше по-добро от това на ПЕС.

liquid said:
Как е иначе Фифата? Графично се разбра, че е от миналата година, но нещо интересно добавили ли са? Аз нямам място да я инсталирам :д Демото определено беше по-добро от това на ПЕС.

демото на фифа10 по-добро от на пес10? тва сериозно ли?

уау, играя всяка фифа от 98 road to the world cup до сега и няма по-смотана фифа... пес10 е един милиард класи над фифа. Свалям всяка нова фифа с надежда, но след 2-3 мача вече е uninstall

фифа за козола е друга бира, ама тука си говорим за ПК ФИФА

Лично на мен ми харесва повече от 09. Графиката я изключвам (още повече, че не поддържа резолюцията на монитора ми и седят ръбести нещата..), коментарът на 90% е същият, но в геймплея има подобрения, които правят играта по-реална и ако сравня половината сезон, който изиграх до момента с/у компа на 10 с една година почти всяка вечер мулти на 09, определено има по-малко недоразумения. Защитата са я закърпили най-накрая що-годе, макар че не разбирам каква е логиката например Арсенал да не могат да използват преса в стандартната си формация. Пасовете вървят много по-гладко, възможно е с добри играчи да разцъкваш на много по-малки пространства пред и във наказателното поле ефективно, което поне за мен преди беше много трудно. По-трудни са ми дългите диагонални пасове, но предполагам ще им свикна. Харесва ми, че най-накрая мога нормално и редовно да печеля първа топка с играч 193 сантиметра срещу такъв, който е висок 170, дори, когато по коефициент вторият е по-добър с десетина точки. Не знам с клавиатура как е, но с джойпад движението на играчите е много "течащо" и естествено. Като цяло усещането е малко по-близо до конзолната версия спрямо миналата година, а това е само за добро. Дай боже догодина да се радваме на next gen

• 5 weeks later...

Имам проблем от скоро и незнам на какво се дължи...Та когато играя и вкарам гол или ми вкарат,играта прекъсва и изписва "Connection with other player has been lost"....Преинсталирах играта,но без резултат...Ще се радвам на решения на проблема.Благодаря! :)

ЕДИТ:Не е от отсрещния играч,защото пробвах с различни хора и резултата е един и същ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...