Jump to content
BulForum.com

Цената на истината

Дочо

Recommended Posts

Задават си някакви уж неудобни въпроси,цупат се,позират.

Дъртите пък се правят на много изненадани,учудени,обидени...Поредната американска измислица.

Вчера случайно го хванах тва предаване за първи път, щото до тогава бях извън страната и немах достъп до българска телевизия за да ги гледам тея сеири. Много чидно ми става като задат някой уж неудобен въпрос и как участника се нацупва и почва да върти очите и му става уж тежко и неприятно да отговори, все едно при предварителните кастинги като са правили пробните въпроси те не са се сещали и не са осънавали, че някои от тези въпроси ще им бъдат зададени по време на предаването точно в присъствието на близките им и са знаели кво ще става, а те са едни такива изненадани и много стъписани и неподготвени.

И аз си мислех, че е нагласено, но снощи в новините по нова даваха реакции на съседите на тая Соня Ву, а не ми се вярва, че нова ще са толкова глупави да замесят и новинарската си емисия, ако това бяха актьори, защото това все някога ще се разбере, което автоматично значи загуба на доверие.

И аз си мислех, че е нагласено, но снощи в новините по нова даваха реакции на съседите на тая Соня Ву, а не ми се вярва, че нова ще са толкова глупави да замесят и новинарската си емисия, ако това бяха актьори, защото това все някога ще се разбере, което автоматично значи загуба на доверие.

Ако това не е нагласено и тези хора не са актьори, то тогава те нямат никакво уважение към себе си и близките си и не на последно място са мазохисти и олигофрени.

обсъждате ли го? да. mission accomplished... advertisers are happy, producers are happy, you are... stupid.

Най-накрая да се съглася с теб. Просто не мога да си представя, че има толкова хора, които да гледат тая помия. Боже, на къде отиваме!!!

И woox като казва, че са актоьри, това не означава, че са професионални такива. Хванали някакви селяци и им платили, за да ги изложат пред цяла България. Знаеш ли, колко хора ще си дадът гъза за 1000лв примерно, да не говорим за малко повече...

Предаването е пълна отврат, но не мисля, че е по сценарий, поради простата причина, че все от някъде щеше да се пропука конспирацията. Няма начин да накараш толкова народ да си затвори устата и да пази тайна с години.....същото се говореше за руското Окна.

По-скоро самите участници си спретват сценарий, а Нова им помага да станат за резил, да вземат някой лев и да си направят тъпото шоу.

Това си е мое мнение, без да претендирам за достоверност.

Вчера реших да си пусна първия епизод преди лягане - и аз да видя за какво иде реч... Изгледах 15-тина минути и си зададох въпроса - "Луд ли съм, в края на деня, да се натоварвам допълнително с проблемите и дивотията на някакви селяни?" Това да гледам как разни хора гледат засрамено в земята и как се обвиняват един другиго за разни неща не влиза в представата ми за забавление.

Гледала съм само рекламата, не знам дали бих се навила да гледам цяло предаване. Струва ми се грозно да излезеш за пари да продадеш личния си живот. Всеки си има малки и не дотам, тайни. А това, което Даниел е написал за забавлението, не е такова, а чист и прост български сеир (макар и думата да е турска). Защото малко са ни ежедневните проблеми, че да се радваме на караниците на другите. И да не виждаме гредата в собственото си око, а все сламката в окото на ближния. Типично за България, а очевидно не само за нас.

Няма начин да накараш толкова народ да си затвори устата и да пази тайна с години....

има, има... договори. много зли договори. със зли клаузи за зли неустойки. и пари естествено. хората са готови на всичко за пари.

Вчера реших да си пусна първия епизод преди лягане - и аз да видя за какво иде реч... Изгледах 15-тина минути и си зададох въпроса - "Луд ли съм, в края на деня, да се натоварвам допълнително с проблемите и дивотията на някакви селяни?" Това да гледам как разни хора гледат засрамено в земята и как се обвиняват един другиго за разни неща не влиза в представата ми за забавление.

Точно това имах в предвид и аз, определено не бих го гледала пак, жал ме е за тия хора. И като си представите колко народ го гледат това,с какъв интерес.. Жал ме е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...