Дочо Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Започна предаването Цената на истината. Вярно, води го Фродо, но така или иначе много хора го гледат. Вие? Тук е мястото за мнения, коментари, въпроси и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Я обясни малко за кво става въпрос в тва предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Избират разни хора, ясно ги проучват предварително, подлагат ги на детектор преди предаването и им задават 50 въпроса. По време на предаването викат разни роднини и им задават 21 от тези 50 въпроса. Ако отговарят истината, продължават по една пирамидка с пари, ако излъжат-горят. И е голяма драма. Във vbox7.com в топ 15 клипа за момента, 12-13 са от това предаване. Цъкни там, дледай 5мин. и ще разбереш. А по темата: Бахти ку**ите първите 2 участнички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 А по темата: Бахти ку**ите първите 2 участнички. 1. Смяташ ли че някой нормален човек би бил интересен да му задават неудобни въпроси като най-неудобния би бил: На каква възраст за последен път се насрахте - 3 години, 5 години или 10 години? 2. Не ми казвай че взимаш подобно предаване за чиста монета? Ти и за хванати в изневяра ли смяташе че е истина? (Него не го ли водеше пак Фродо?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Гледах го одеве , няма такива драми.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Направо ме хвана яд,че му отделих толкова време,и докато гледах се чувствах много тъпо, че се интересувам изобщо от такива работи малоумни. Повече няма да го гледам,само се ядосвам. Как може да правят такива работи, и хората се чувстват добре като гледат драмите на другите. "Аз не съм най-зле,горката пребита курва с 3-ма сина педераси и мъж,който не я задоволява." Тъпо,много тъпо,наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Това е толкова реално и истинско, колкото аз съм новия едноличен собственик на Microsoft от днес.. Помия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Направо ме хвана яд,че му отделих толкова време,и докато гледах се чувствах много тъпо, че се интересувам изобщо от такива работи малоумни.Повече няма да го гледам,само се ядосвам. Как може да правят такива работи, и хората се чувстват добре като гледат драмите на другите. "Аз не съм най-зле,горката пребита курва с 3-ма сина педераси и мъж,който не я задоволява." Тъпо,много тъпо,наистина. Не се впрягай. Супер нагласистика е тва предаване, а в последния брой си пролича повече от всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Тва е едно от най-тъпите предавания създавани някога.Пак някой Американец го е създал Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Colombia е старта, но автора е точно американец.. NOVA, за мен вече е просто една глупава телевизия в която единствено новините(календар) понякога са по-добри от бТВ.. Всичко останало е зле, това със нагласения сеир просто беше върха.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Иди обяснявай на детето си което е 2-ри клас например, че секс със някой от същия пол е повод родителите й да се гордеят! Говоря за 1-то предаване, което ще ми е и последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Аз не мога да проумея защо правят предаване като ще е наредено. Подобни предавания се правят в страни като САЩ, Китай, Индия и т.н. Страни в които има избор на участници и може да се изкопае нещо от миналото им с което да се компрометират. В държава 7 000 000, от които 1 000 000 са цигани, а 2 000 000 са пенсионери, какво очакват да намерят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Хванати в изневара беше 100% нагласистика по много причини. Винаги съм искал да имам детектор на лъжата, дрегер и разни такива устройства. Интересна ми е реакцията на хората. Емоцията според мен беше истинска. Удивлявам се какви хора живеят в България, какви хора имат право да гласуват и с какви очи ще излезнат по телевизията. И съм ужасен в същото време. Специялно във второто предаване ми беше най-интересен братът на тая. Говореше по ужасен начин, особенно на майка си. Интересно ми беше и майката, като осъзна, че всичките и деца я мразят/са я мразели. Дъртия и приятел също изкърти, като го питаха "Вярно ли е, че си опипвал дъщерята" и той седи и се чуди какво да каже. Чудя се как един зрял човек би постъпил в подобна ситуация Вече видях как постъпват простите хора. Интересно ми е да разбера дали изобщо ще се появи някой с мааалко повече мат'риял под шапката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 обсъждате ли го? да. mission accomplished... advertisers are happy, producers are happy, you are... stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Вчера го гледах за първи и последен път. Толкова е наредено, че няма на къде повече. Оная шматка ще каже истината, че е искала смъртта на майка си и баща си, а накрая ще излъже, че с тоя е правила най-хубавия секс... айде моля ви се Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 И с кое трябва да са happy рекламодателите и продуцентите, след като всеки по-разумен ще гледа един път, ще изкаже негативно мнение и до там.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Чудя се как един зрял човек би постъпил в подобна ситуация Вече видях как постъпват простите хора. Интересно ми е да разбера дали изобщо ще се появи някой с мааалко повече мат'риял под шапката. Вчера видя как постъпват актьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Предаването е супер-скалъпено, а водещия е направо жалък. Поне да даваха сърдечния пулс на участниците - скача ли, пада ли, малко напрежение да вкарат. Заспала история... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Супер интригантско и нагласено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Вчера видя как постъпват актьори. Ок, съгласен съм, че може да са актьори. В такъв случай дали има някъде подобни доказателства? Все някъде из интернет ще се намери някой, който да ги познава. Не е възможно да изкопаят от нищото толкова много актьори (които да не са участвали в хванати в изневяра). А нашите журналисти, които така ненавиждам, освен да пишат платени статии, защо не се хванат да ги издирят тея хора от къде са, какви са и т.н. И да пуснат едно предаване как 1/2 от участниците са от някакви треторазрядни театри по селата. Тоя мъжа на военната е бахти ахмака, те му предлагали 3ка, той нещял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ок, съгласен съм, че може да са актьори.В такъв случай дали има някъде подобни доказателства? Все някъде из интернет ще се намери някой, който да ги познава. Не е възможно да изкопаят от нищото толкова много актьори (които да не са участвали в хванати в изневяра). А нашите журналисти, които така ненавиждам, освен да пишат платени статии, защо не се хванат да ги издирят тея хора от къде са, какви са и т.н. И да пуснат едно предаване как 1/2 от участниците са от някакви треторазрядни театри по селата. Тоя мъжа на военната е бахти ахмака, те му предлагали 3ка, той нещял... Ами даже и да има, информацията е прекалено нова, за да се индексира от гугъл, особенно ако е в някоя малка страница. Пък и господарите на ефира вече са в бТВ и нищо не им пречи да изкарат кирливите ризи на НОВА за това предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ся гледах някакво клипче във в-бокса с някаква Соня Ву, бахти измислиците... Че тва ако беше истина майка и трябва да бъде арестувана за склоняване към проституция. А пък тоя водещия ми идва да му стъпя на физиономията много ми е антипатичен... Абе не е ли противозаконно да се правят такива работи и да се лъжат хората че са истина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 На мен пък водещият ми харесва. По-добре е от Ники Кънчев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 В такъв случай дали има някъде подобни доказателства? Все някъде из интернет ще се намери някой, който да ги познава. Не е възможно да изкопаят от нищото толкова много актьори (които да не са участвали в хванати в изневяра). От 5 милиона население все ще успеят да намерят някой и друг серсемин... не е нужно да са завършили ВИТИЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Направо се учудвам колко жалко изглеждащо и нагласено може да е едно предаване. Иначе комплименти за Нова направиха нещо което изглежда по-нелепо и изкусвено и от гадната им сапунка, направо ме удивляват. Ако трябва да пища сценарии /защото тая боза има такъв/ направо бих се самоубил... 2 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.