Tochensum Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Оригинални тениски на Манчестър Юнайтед за новият сезон само за 55 лв ... Размери М и Хл Доставки в цяла България до 3 работни дни ... ако някой желае да си вземе просто да пише http://www.originalni.be http://www.originalni.snimka.bg originalni.be@abv.bg При доставка опция отвори преди да платиш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 виждам че продаваш на ман. юн фанелки само не разбирам 2-рия линк за какво е интересува ме фанелка на юве и на реал ако има М-ка дали може да ми намериш на тази цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochensum Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 виждам че продаваш на ман. юн фанелки само не разбирам 2-рия линк за какво е интересува ме фанелка на юве и на реал ако има М-ка дали може да ми намериш на тази цена М размер имам на Реал Мадрид само черна ... цената пак е 55 лв ... Ювето имам и резервната дори М размер като цената е 55 лв ... също Ако искаш ще ти пратя по куриер ... От кой град си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Не че нещо,ама ти колко ника ще регистрираш,за да си продаваш фланелките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 ами в подписа ми пише както и скайпа ми пиши ми там да се рзберем да не правим допълнителен спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochensum Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 ами в подписа ми пише както и скайпа ми пиши ми там да се рзберем да не правим допълнителен спам Добрее намерих те ще пишем там ... Явноо не може човек да си пусне нещо да продава тук всеки му се кара ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.