BoqoJIa3a Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Проблема се състои в това, че в една част ми изчезват текстурите и изобщо не мога да разбера кво има около мен и къде да ходя, но за сметка на това, има физика и мога да си джиткам ако има къде (не, че виждам нещо...). Тъпото е, че съм на 5-та мисия, а има още 9 и ме е яд, че не мога да продължа зарати тая глупост С лаптоп съм - GeForce G105M, Core 2 Duo T6400, 4gb ddr3 Ако не друго поне има ли вариянт да сваля някви запазени игри, след тая мисия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Проблема ти се крие във видеокартата. Потърсил ли си някой с подобен на твоя проблем в интернет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Потърсих и намерих само един човек с подобен проблем, на който след час му се оправя сичко автоматично Ако е от видеокартата, изобщо да не се занимавам тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Драйвърите как са ? директ хикса ?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Оф ся голям батак, че слагахме тука Уин7 на същия партишън и в момента сичко е с главата надолу и ми вади някжи липсващи файлове, някви чудесии, абе леш... Иначе са си последните драйвъри и X-a си е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.