LoOx Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Купувам NVIDIA GeForce 9series давайте предложения :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ASUS 9600 GSO TOP Картата е на 4 седмици с 3 години гаранция. ... Цена: 99 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 9600 GT със http://www.pcsilenzioso.it/forum/showthread.php?t=4633-120лв със стоковия кулер 110лв картата има повече от година гаранция и работи без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
pier80 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ASUS 9600 GSO TOP Картата е на 4 седмици с 3 години гаранция. ... Цена: 99 лева Добра видео карта колега , но все пак я продаваш втора ръка и съответно цената и да е като за такава втора ръка. http://www.stantek.com/?prod=30019 -117лв Реално би могъл да и търсиш около 90лв макс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOx Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 На мен ми трябва специално за игри защото тука съм със една GeForce 7100 и почти всички игри ми насичат ... и мисля че е от видеокартата защотото съм слагал и процесор и пак ми насичат и мисля че ще е от видео картата Благодаря Предлагайте видео карти може и нещо от 8 серия .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 кажи до колко пари си отделил за видеокарта имам и 8600гт и 6600гт и двете са с ддр3 и работят без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOx Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 ами колко я даваш 8-цата ... парите са си пари .... айде че отивам на работа ... казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ами колко я даваш 8-цата ... парите са си пари .... айде че отивам на работа ... казвай 60-70лв според уговорка за повече на лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOx Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Давайте още предложения ... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Добре де, човека в заглавието на темата е написал, че търси от М серията, които са видео карти за лаптопи. Защо му предлагате само за настолни компютри? Извинявам се за офф-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Кажи за какъв лаптоп ти трябва картата. И ако наистина е за лаптоп, 7100 мисля, че е вграден видеочип на дъното, а не е отделна PCI-E мобилна карта (съответно в 99% от случаите лаптопа няма допълнителен pci-e слот, на който да си сложиш ново видео). Я разтълкувай какво имаш и какво искаш да си купиш, че 20 поста вече станаха, а не се знае какво си търсиш да си купиш. Колегата над мен е прав, че си писал 9600М->Mobile, a всеки ти предлага за настолни машини. Иначе, за лаптоп може да се намери 9600М на цена около 170$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOx Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Колеги аз съм виновен извинявам се това е моя грешка трябва ми за настолен компютър .... извинявам се пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOx Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 Купих си моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.