Jump to content
BulForum.com

Купувам: ракета за тенис

Recommended Posts

Привет,

търся си ракета за тенис. Някоя от изброените в заглавието марки е за предпочитане, но няма да откажа и Dunlop (макар, че моделите, които ми харесват са една камара пари). Не държа да е нова, по възможност да е с оригиналния кордаж, ако трябва аз ще я дам да ми я наплетат (ако кордажа е за смяна). Детските ракети със скъсените дръжки не ме интересуват.

Предлагайте тук.

Ако някой го интересуват бартери, също съм съгласен - имам доста части за лаптоп и пр...

Привет,

търся си ракета за тенис. Някоя от изброените в заглавието марки е за предпочитане, но няма да откажа и Dunlop (макар, че моделите, които ми харесват са една камара пари). Не държа да е нова, по възможност да е с оригиналния кордаж, ако трябва аз ще я дам да ми я наплетат (ако кордажа е за смяна). Детските ракети със скъсените дръжки не ме интересуват.

Предлагайте тук.

Ако някой го интересуват бартери, също съм съгласен - имам доста части за лаптоп и пр...

Имам Browning titanium :

cb9cf404c27fa98a1515e4aaa46f5c7fth.JPG

58048a102d06eb42de46880780799999th.JPG

e90ac3e2efbeba2d9bb4b2889e9f0b02th.JPG

2964baf726c57536a9c1586fa9aa3cfcth.JPG

Търся 13,3"-1280/800 матрица като ще си доплатя,или ако ти харесва предложи цена.

Имам и Head но трбва да проверя модела,а тази е като нова ползвана е 3-4 пъти.

Тел 0878110751

Моля те провери за Head-a какъв размер е и с каква глава (каква е площта на главата) и някакъв модел.

Относно матрицата, 13,3" матрица е около 200 лева. Кажи ти цена за ракетите и да видим какво ще се споразумеем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...