dvdrw Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Привет, търся си ракета за тенис. Някоя от изброените в заглавието марки е за предпочитане, но няма да откажа и Dunlop (макар, че моделите, които ми харесват са една камара пари). Не държа да е нова, по възможност да е с оригиналния кордаж, ако трябва аз ще я дам да ми я наплетат (ако кордажа е за смяна). Детските ракети със скъсените дръжки не ме интересуват. Предлагайте тук. Ако някой го интересуват бартери, също съм съгласен - имам доста части за лаптоп и пр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Привет, търся си ракета за тенис. Някоя от изброените в заглавието марки е за предпочитане, но няма да откажа и Dunlop (макар, че моделите, които ми харесват са една камара пари). Не държа да е нова, по възможност да е с оригиналния кордаж, ако трябва аз ще я дам да ми я наплетат (ако кордажа е за смяна). Детските ракети със скъсените дръжки не ме интересуват. Предлагайте тук. Ако някой го интересуват бартери, също съм съгласен - имам доста части за лаптоп и пр... Имам Browning titanium : Търся 13,3"-1280/800 матрица като ще си доплатя,или ако ти харесва предложи цена. Имам и Head но трбва да проверя модела,а тази е като нова ползвана е 3-4 пъти. Тел 0878110751 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Моля те провери за Head-a какъв размер е и с каква глава (каква е площта на главата) и някакъв модел. Относно матрицата, 13,3" матрица е около 200 лева. Кажи ти цена за ракетите и да видим какво ще се споразумеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Имам ето тази : http://bubolin4o.snimka.bg/sports/tenis.239850.5674777# http://bubolin4o.snimka.bg/sports/tenis.239850.5674776 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Привет, главата на тази е малка и няма да ми свърши работа. Благодаря ти, лека вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.