cheese Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Купувам уебкамера. Единствено изискване - да работи. P.S. Преди известно време един иднивид от тука ми продаде развалена, и след това се покри. Него не искам да го срещам сред предложенията. Ако пак е закъсал за 10-15 лв, да се обади, ще му пусна нещо в паничката, да изкара месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Този модел спокойно мога да ти препоръчам. Имам такава от доста време и единствената забележка е, че диодите не могат да се изключват софтуерно и мен лично ме дразнят ако оставя компютъра включен през нощта. Може да са го оправили с по-нова версия на драйверите, но аз го реших хардуерно с парче черно тиксо . П.П. Я кажи кой е тоя мишок с повредената камера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 logitech QuickCam Chat 12 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Имам и аз една Logitech QuckCam. Напълно изрядна. Не е ползвана много. Искам за нея 14лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 USB camera Trust WB-1400S http://www.pazaruvaj.com/ueb-kameri-c3113/...1400t-p1404931/ камерката работи,тествана е цена - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Намерих си камера, темата може да се затвори. alchemy, заеби го мишока. Щом си е оценил доброто име за 15 лв, ясно ти е що за човек е. Честно казано, аз вече му забравих ника. Ако се разтърся из архивите, може и да го намеря, ама ... Не си струва да се помнят такива дребни неща и дребни хорица. Да е жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.