evil_aculas Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Продавам iPhone 2g 8gb, дисплея на телефона е в много добро състояние /без пукнатини/. Обаче същото не важи за гърба на телефона. Дълбо надраскан заден панел както и падащо капаче на радиото. За целта съм му взел Incase Slider, така телефончето изглежда доста добро, като и много от приятелите ми ме питат дали не е 3G Към телефона добавям Док станция, слушалки, кабелче със зарядно. За съжаление нямам оригиналната кутийка и всички там велпапета. Добавям снимки Сами преценете: http://gallery.me.com/simeonoff#100025&...seljs&sel=0 iPhone-a е в края на албума Телефона се намира в Благоевград. Изпращам до цялата страна. За контакт: 088 600 3660 Цена 250 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 T-Mobile G1 някаква цена горе долу ако го продаваш :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Да, продава се, просто ме мързи да напиша обява. Значи, телефона е на 1 месец, говорено е по него 2-3 пъти. От Щатите е донесен, така че не мога да предложа официална гаранция. Върви си с всички аксесоари, като има и допълнителни преходници за нормални слушалки, както и такъв който позволява да се слуша музика едновременно докато се зарежда телефона 2GB Micro SSD карта (SanDisc), с инсталиран софтуер на HTC Hero. Мисля, че една справедлива цена за този телефон е 425 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 iPhone-a e продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.