MaiconDogg Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Някой знае ли хотел в Пловдив за 20 лева от сутринта до обяд ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Някой знае ли хотел в Пловдив за 20 лева от сутринта до обяд ? В хотел Афродита. Стаята се води: стая за почивка. До 2 часа престой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 то къде беше тоя афродита и за кви пари говорим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Само аз ли съм с мръсно подсъзнание :laughing: Афродитата е на пещерско шосе - след Лекси и преди Мега Марина ПП. За 25-30 кинта имам един приятел дето ще ти даде за цял ден вила в Храбрино Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlushenGad Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Само аз ли съм с мръсно подсъзнание :laughing: Афродитата е на пещерско шосе - след Лекси и преди Мега Марина ПП. За 25-30 кинта имам един приятел дето ще ти даде за цял ден вила в Храбрино Цената не е 25-30 кинта, а по договаряне :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 На мен ми трябва само до обяд , че няма време само афродита ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 ааа и ми казаха , че има Афродита 1 и Афродита 2 ... вие за кой ми говорите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 и за двата малката афродита е на коматевският възел Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 На мен ми трябва само до обяд , че няма време само афродита ли ? Ако ти трябва по прикрито има и други варианти. Например "замъка Орфей" в Куклен. На 4-ти километър също има едни прикрити бунгала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Надали му трябва за това за което си мислите. Все пак е ДО обед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Mдам, пък и на Орфей ще е скъпо. Не съм бил там, ама в Беркут ни взеха 80 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Надали му трябва за това за което си мислите. Все пак е ДО обед. Хмхъ..., той зора не пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 темата е доста интересна И аз се сещам единствено за афродита. То там срещу доплащане не предлагат ли и рум сервиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 В интерес на истината - на бунагалата на 4-ти километър има оферта за "почивка" от 4 часа. За реновираните бунгала беше 20 лв, но информацията ми е малко стара, но мисля, че още е толкова. Бунгалата са много добре, или поне бяха, когато аз работех там. В никакъв случай обаче, не ходете в старите! Само реновирано - водеха го лукс, доколкото си спомням. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Надали му трябва за това за което си мислите. Все пак е ДО обед. Нищо...То няколко пъти... Все пак няма да избяга от училище и да стои в хотела,при това и 20 лв назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtm Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 http://www.kendroshotel.com/ 50 kinta е ама е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.