dubo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 модела на камерите е : http://www.zashtita.com/product_info.php?m...8jjl8p6tjeuu605 VS-1142SNH прилагам и актуална снимка цена на брой - два броя са по 140 лв. и третия е по 120 лв. цена за пакета от 3 бр. - 140+140+120 = 400 - 10% = 360 лв. проблема на по-евтината камера е студена спойка в част от светодиодната подсветка - ефекта е следния - като поработи на тъмно и загреят инфрачервените светдиоди - една част от тях угасват - трябва да се разглоби и да се намери студената спойка - ама няма кой да се занимава за цената на камерите получавате и КОМПЛЕКТ - стабилизирано токозахранване - те по принцип не се продават заедно с камерите и отделно струват 15 - 20 лв. - стойка за монтаж - те си вървят заедно с камерите. камерите са със СОНИ 1/3" Super HAD CCD sensor + варифокален обектив --> много добро качество на картината + възможност да се приближава даден обект / ако някой не знае какво е варифокален обектив - това е оптически зуум приемам бартер за - нова газова бутилка за резервната гума - с паспорт и тнт + - доплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 за 250лв бих ги взел всичките , ще си правя наблюдение на къщата но в момента не ми се дават повече пари ако решиш нещо - ЛС едит : да знам че е така , просто предлагам оферта .... дали това те устройва или не вече е друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 за 250 ще дам - 2 та броя , без захранванията им. за тези пари със 1/3" SONY CCD и варифокален обектив няма да намериш нищо подобно - най много с 1/4 CCD и без опичен зуум може да се вземе ... ама това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Имам интерес ако има редуциране на цената. Нова с гаранция е 155лв с ДДС,или 131лв без ДДС.Има и бонус при закупуване на повече-безплатен монтаж. Захранването им е от 8 до 10лв така,че то не ме интересува. Бих купил и трите камери,ако се острани проблема наречен "студена спойка" на повредената. Телефона ми е в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Тъй като има малка вероятност камерите все още да стоят - няма да трия темата, но практиката е, когато имаш интерес към стока в тема по-стара от година (а тук дори и повече) - първо да пуснеш ЛС до продавача да го питаш дали стоката му е все още е налична...и мисля, че точно ти това би трябвало да го знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 цена на брой - два броя са по 120 лв. и третия е по 90 лв. цена за пакета от 3 бр. - 120+120+90 = 330 - 15% = 280 лв. за цената на камерите получавате и КОМПЛЕКТ - качествено стабилизирано токозахранване - те по принцип не се продават заедно с камерите и отделно струват 15 - 20 лв. - стойка за монтаж - те си вървят заедно с камерите. приемам бартер за - нова газова бутилка за резервната гума - с паспорт и тнт +/- доплащане приемат се и други бартери, след обсъждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.