Jump to content
BulForum.com

продавам камери за видеонаблюдение - 3 бр.

Recommended Posts

модела на камерите е :

http://www.zashtita.com/product_info.php?m...8jjl8p6tjeuu605

VS-1142SNH

прилагам и актуална снимка

цена на брой - два броя са по 140 лв. и третия е по 120 лв.

цена за пакета от 3 бр. - 140+140+120 = 400 - 10% = 360 лв.

проблема на по-евтината камера е студена спойка в част от светодиодната подсветка - ефекта е следния - като поработи на тъмно и загреят инфрачервените светдиоди - една част от тях угасват - трябва да се разглоби и да се намери студената спойка - ама няма кой да се занимава :)

за цената на камерите получавате и КОМПЛЕКТ

- стабилизирано токозахранване - те по принцип не се продават заедно с камерите и отделно струват 15 - 20 лв.

- стойка за монтаж - те си вървят заедно с камерите.

камерите са със СОНИ 1/3" Super HAD CCD sensor + варифокален обектив --> много добро качество на картината + възможност да се приближава даден обект / ако някой не знае какво е варифокален обектив - това е оптически зуум :)

приемам бартер за - нова газова бутилка за резервната гума - с паспорт и тнт + - доплащане.

ok02092009397.jpg

ok02092009396.jpg

за 250лв бих ги взел всичките , ще си правя наблюдение на къщата но в момента не ми се дават повече пари ако решиш нещо - ЛС

едит : да знам че е така , просто предлагам оферта .... дали това те устройва или не вече е друг въпрос ;)

за 250 ще дам - 2 та броя , без захранванията им.

за тези пари със 1/3" SONY CCD и варифокален обектив няма да намериш нищо подобно

- най много с 1/4 CCD и без опичен зуум може да се вземе ... ама това е :)

• 1 year later...

Имам интерес ако има редуциране на цената.

Нова с гаранция е 155лв с ДДС,или 131лв без ДДС.Има и бонус при закупуване на повече-безплатен монтаж.

Захранването им е от 8 до 10лв така,че то не ме интересува.

Бих купил и трите камери,ако се острани проблема наречен "студена спойка" на повредената.

Телефона ми е в подписа.

Тъй като има малка вероятност камерите все още да стоят - няма да трия темата, но практиката е, когато имаш интерес към стока в тема по-стара от година (а тук дори и повече) - първо да пуснеш ЛС до продавача да го питаш дали стоката му е все още е налична...и мисля, че точно ти това би трябвало да го знаеш...

• 4 months later...

цена на брой - два броя са по 120 лв. и третия е по 90 лв.

цена за пакета от 3 бр. - 120+120+90 = 330 - 15% = 280 лв.

за цената на камерите получавате и КОМПЛЕКТ

- качествено стабилизирано токозахранване - те по принцип не се продават заедно с камерите и отделно струват 15 - 20 лв.

- стойка за монтаж - те си вървят заедно с камерите.

приемам бартер за - нова газова бутилка за резервната гума - с паспорт и тнт +/- доплащане

приемат се и други бартери, след обсъждане :)

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...