vgz Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Надявам се от снимката по-доло да стане ясно какво е това чудо. Каде ли не търсих в България но няма и няма. Предполагам се досещате за какво се ползва Паричките които давам за 20 броя са 30 лева Може и от метал. Снимката е примерна за да се добие представа. Задължително да има нарязана резба за винт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Off Такива работи само отвън. Не са скъпи, но не се и внасят, защо - незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgz Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 И отвън трудно. Обадих се на 2 онлайн магазина и ги нямали налични ... сега остава да си ги изработя сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Извинявай за спам-а и офф-топика но за какво се използва това нещо за пръв път го виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgz Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Например за ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Например за ТОВА най-евтиният вариант ако не намериш това което искаш , е боядисани зарове за игра (от големитe) и малки видии Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgz Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Не ми се впуска в излишни обяснения защо не стават заровете че дори с видии. Премислил съм го многократно а и не съм от типа "да отбия номера" пък каквото и да излезе накрая. Поръчах да ми изработят въпросните кубчета от Al но търсенето на такива от плексиглас продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgz Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Кубчетата си ги изработих сам. Моля темата да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.