VooDooMaN Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Спортен коментатор познава 600 камили Журналистът предава на живо надбягванията в пустинята Феноменална памет притежава най-известният спортен журналист в ОАЕ Сейф ал Катби. Той знае наизуст имената на 600 камили и при това ги различава безгрешно. "Това е резултат от 20-годишната ми практика като коментатор на надбягванията с камили в пустинята - твърди той. - Те се предават на живо по телевизията и трябва да реагираш светкавично. Корабите на пустинята, както ние наричаме тези животни, непрекъснато сменят местата си и нямаш време да погледнеш в списъка. Затова цялата информация трябва да е в главата ти." Разбира се, Сейф ал Катби познава отлично всички собственици, треньорите и ездачите на камилите. Той разказва, че най-бързите камили в неговата страна са собственост на президента на ОАЕ шейх Саид бен Султан ал Нахаян. Те носят красноречивите имена Самолет и Антилопа. Управляващата фамилия притежава още камили рекордьорки, които са кръстени Талисман, Газела и Ултиматум. РОСЕН БАБОЕВ 7 дни спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Секви ненормалници ги има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 seki e lud s nomera si Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 5, 2004 Author Share Posted May 5, 2004 Всеки е луд с номера си, а някои с пълна програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 що бе, човека това му е работата и е добър в нея очевидно обзалагам се че добре му плащат за работата която върши я си представете, че това там е някакъв национален спорт (надбягването с камили имам предвид) и всеки е вманиачен по него - ми тогава този пич там е национална ценност, всеки го знае и уважава Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Добра памет Искам и аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 Ще си направя Screen Shot на тая страница ... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.