JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Виждали ли сте черна роза? споделете впечатлението си Че скоро ще ми се наложи да търся и аз ... а дали има тука в Пловдив ? ПС: ми предпочитам да зема една черна от колкото 10-15 червени на букет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Не го предпочитай! Всичко зависи от повода и от човека, за когото е предназначена розата (розите)! Зависи от това какво искаш за покажеш, какво искаш да кажеш.... като какъв искаш да се покажеш или представиш. Избора на цвете зависи от наистина много неща. Все пак, когато е за подарък, не е важно ти какво предпочиташ. П.С. Нищо против черната роза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Гадни са пич, тва са си нормални рози дето ги боядисват със спрей. И мен ме караше една мадама да съм и взимал такива, но нищо не може да се сравни с един букет от 7 /примерно/ червени рози. Иначе ги има на всеки пазар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Виждали ли сте черна роза? споделете впечатлението си Че скоро ще ми се наложи да търся и аз ... а дали има тука в Пловдив ? ПС: ми предпочитам да зема една черна от колкото 10-15 червени на букет. Това на враг ли ще го поднасяш? Естествени черни рози няма мисля, напояват ги с мастило, за да добият цвят. Както и сините... Освен ако не са направили някакви хибриди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Spored men chernite rozi sa krasivi nai-malkoto za6toto sa dosta nestandartni, no istinski cherni rozi v prirodata nqma. Dokolkoto znam potapqt obiknoveni rozi v raztvor s mastilo vmesto vuv voda, sa da polu4at tozi cvqt. Drug e vuprosut, che ne vsi4ki sa kachestveni, nqkoi imat ottenuci na sinio ili sa prosto tumnocherveni vmesto cherni, drugi puk ovqhvat sled 1 den maximum. Na nqkolko puti sum se opitvala da zapazq cherna roza svezha za 2-3 dena, no bez nikakuv uspeh. V Plovdiv 4erni rozi se namirat na pove4eto sergii za cvetq, no ako iska6 da e traina, preporu4vam ti da e ot cvetarski magazin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 аз знам че ги правят по някакъв специален начин .. ама па само да ги боядисват ли ? и мисля да подаря черна роза на приятелката ми на 24-ти (абитюренския й бал) вместо букет черни. А и тя ще е с черен тоалет и мисля че ще си отива А и ще е доста по-оригинално Сега идва проблема къде има голям магазин от който да намеря наистина качествено "боядисано" цвете ПС: а колко пари вървят горе-долу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Samo vnimavai da ne te razbere pogre6no i da re6i, 4e iska6 da se gytne Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 оооооо! Черни рози,боядисани цветя ! Ужасия Незнам какво толкова сте се прехласнали по тия черни рози.И какво хубаво изобщо намирате в боядисаните цветя.Повечето от розите които се продават в момента (на 90%) са внос от Холандия.Имат доста добър вид,но са плод на генетиката и изобщо не ухаят.Не съм срещал по-уханна роза от българската,но за жалост вече трудно се намират. @JIS : черна роза на черен тоалет !? Кое ще се забелязва тогава : тоалета или розата ? Едното трябва да подчертава другото,но това професионалните дизайнери не го постигат с еднакви разцветки а точно обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Men vuobshte roza mi se struva tolkova banalno...ima tolkova drugi krasivi cvetq...az opredeleno bih se zaradvala poveche na cql buket, otkolkoto na edna cherna roza...ne go namiram za nikak estetichno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Аз бих се спрял на филодендрон... Няма начин да има и друга с филодендрон в цялата Република. По-оригинално нема. А и как звучи само - Ф-и-л-о-д-е-н-д-р-о-н .... Каквото и да си говорим... Майтапа на дясно - JIS си я познава най-добре. Щом е решил черна роза - значи сигурно си има основания за избора. Единственото притеснително в цялата работа е тънкия намек за нещо неестествено, неистинско - фалшификат някакъв. Но той си знае най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Холандски сукс. Аз един път бях попаднал на южноафрикански - вярвайте, издържаха към 2 седмици, но сорта беше доста по-различен от стандартния. Нормално е черните да гаснат бързо - все пак това е най-брутално отравяне, какво очаквате? JIS, ти си решавай, но аз не бих подарил черно изкуствено цвете на никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 JIS, вземи й 17, 19 или 21 ЧЕРВЕНИ рози! (Числото съчетай с нещо... като възраст, дата или нещо такова) Причитите за цвета вече бяха обсъдени много точно. Черна роза на черен тоалет..... и над нея прилепчета да летят сигурно... Много готическо... Ако приятелката ти е металка, може би ще се "изкефи"... Само да не вземе да се самоубие. Какво изобщо целиш с тая черна роза? Просто оригиналност? Уверявам те, че няма да бъдеш особено оригинален 1. защото е липса на внус и 2. защото е лош намек! Това е абитуриентски бал, а не погребение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 huh JIS ti si padash modder zemi edin buket edin sprei (100% imash nekyv cvqt) i boqdisvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 R_A_I_D_E_R е тука със сребърния, нали ov3rm4n за какво ми говориш цвете ли е тва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Eto tova e Filondendron IMAGE 1 IMAGE 2 IMAGE 3 Tova vtoroto shte triabva da si go nosish v saksia ,ama baia goliama,ot tia deto gi polzvat za palmite Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 zemi i cherna kitaiska roza ot tva po gotichesko nema osven cheren magareski trun ili primerno tatul uvit v staniol ?! ako gajeto e nqkakva hard fenka i zemi magareshki trun inache cherna kitaiska roza....dobre de izkustveno cherna e mnogo krasiva Teddy-King ako gajeto ti e na 20godini 20 cherveni rozi li shte i podarish ili napravo notarqlen akt za zakupen grob ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Aaaa, pfhahahahaha, kak go naredihte s toq "Ф-и-л-о-д-е-н-д-р-о-н" ne e istina ) Adash, zemi i fikus we ) A we sigurni li ste che nqma estestveni cherni rozi ? Az mislq che ot semenno ravnishte gi pravqt takiva i kato porasnat si stavat cherni (estestveno sumati imitatori gi boqdisvat). Shtoto sa mi razpravqli za tva ama predi mnogo vreme. I si spomnqm che bqha mnogo skypi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 5, 2004 Author Share Posted May 5, 2004 обърнахте го на лиготии! а на мен, да се базикате с приятелката ми, хич не ми се нрави затворете темата не искам повече подобни (на вашите) коментари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Това, че са скъпи не значи, че са естествени... Колкото по-скъпо, толкова повече хора налитат... Факт. Не ми се рови сега да ти покажа една обувалка. Най-обикновена обувалка. Е - айде - от кожа, не пластмасова... Предположи цена. А сега се дръж - 500 USD... А? Защо ли - ми защото на нея пише "Гучи", разбираш ли... Та и с розите така - най обикновена роза. Е - айде - понапоена с мастило... И хоп - някаква извънземна цена... С нищо не оправдана реално. А това за филодендрона беше просто в квадрата на шегата... И като напомняне, че хора има всякакви - вкусове също... Как да даваме съвети, като просто не познаваме човека?! Може да й харесват черни рози... Може да го е споделила с JIS някога... Той най-добре си знае. EDIT: не си казал, JIS... No hard feelings... Това е форум - много ясно, че не е най-подходящото място за сериозни приказки. Извинявай, ако нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.