LaN Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 На достъпна + съм,пък сега тегля от варез-а със 24 КВ/сек ?! Защо? Сигнала ми е наред,няма друг зад модема освен моята персона,защо?! Да няма няква профилактика ли ,кво ли?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 При мен сичко е ОК. Обади се на съпорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 аз си тегла с 60к немам грижи пробвай там рестарт на пц-то,модема ако не става сигурно има някъв моментен проблем с твоя район и ако искаш можеш да се обадиш на съпорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Dadoh restart na modema ot kontakta ,posle dadoh res na PC-to nikaf efekt Reakcia kat na zaspala kotka opashkata Sia sha sa opitam da zvanna na supporta,4e dopredi malko se mi davashe zaaeto EDIT : niakoi moje li da se probva samo da iztegli edin film : Kill Bill 2 ot warez ? Da ne bi da e tam problema ?Da vidim s kva skorost sha zapo4ne da se svalia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 lesno moje da se razbere dali e ot tam ... prosto po4ni da tegli6 ne6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Problema e opraven E zatva obi4am Evrocom Deistvat barzo kat im sa obadish Niakav konfigyracionen fail na modem4eto mi triabvalo da sa obnovi Sory za temata,ma ot sytrinta iah pusnal toia film da sa svalia : pribiram i sa i kod avida: ostavat mi oshte 1 4as i polovina ! A biaha minali okolo 6 4asa predi da izlezna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Дам, браво на съпорта. Явно добре се справят. Браво и на теб, че бързо си им се обадил. Някой хора въобще не го правят и така доста време седят и се чудят какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 При какъвто и да е проблем с нета, нашият мил и любезен сървър веднага звъни на съпорта и ги подкара набързо към тях . Като звънне и направо викат 'идваме', даже и адреса са научили . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 ми хората от съпорта явно доста добре знаят каква им е работата и си я изпълняват доста добре и за тва всичко(в евроком) си е на ниво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italianski Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Дам, браво на съпорта. Явно добре се справят. Браво и на теб, че бързо си им се обадил. Някой хора въобще не го правят и така доста време седят и се чудят какво става ebal sum im maykata i na supporta. Kato trqbva da im zvunq minimum 3 4asa podred dava zaeto. mod note: Вече имаш предупреждение за езика... Но някои неща са по-силни от теб май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 ebal sum im maykata i na supporta. Kato trqbva da im zvunq minimum 3 4asa podred dava zaeto. Търпението е благодетел .Да не си мислиш , че съпорт-а цял ден няма друга работа и само Теб чака да се обадиш ??? Знаеш ли колко други персони като теб му палят главата??? Хмм..........освен да дам идея"ако е възможно" поне за един.........единствен час някои от вас да замени съпорт-а в ЕК.Еи така....да види как е.После друга песен ще запеете УБЕДЕН съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.