James_Bond007 Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Абе много ми стана смешно по рекламите като рекламират футбола БГ - Черна гора и си викам как след тея радости, който седне да ги гледа ще има големи нерви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Абе много ми стана смешно по рекламите като рекламират футбола БГ - Черна гора и си викам как след тея радости, който седне да ги гледа ще има големи нерви... Затова няма да ги гледаме Бтв до кога е европейското? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 на 13 септември са финалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Затова няма да ги гледаме Бтв до кога е европейското? 3-13 Септември .ЕТО ЗА ТАКАВА ИГРА ГОВОРИМ!!!ФЕНОМЕНАЛНИ!Наще доказаха,че имат правото да ги наричаме "един от най-добрите отбори в света" ! 3:0 срещу Италия...САМО ТАКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Явно само с волейболния ни тим можем да се похвалим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Явно само с волейболния ни тим можем да се похвалим... То това е ясно... Винаги е било така.. С футбола има едно световно през 1994-та... А погледни успехите на волейбола - мъже, жени, юноши.. Единствената отборна титла за страната ни на световното за младежи през 1991... Тази година девойките четвърти на световното, мъжките успехи няма да ги цитирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Пак ще има първо-второ-трето... Първо (и разбира се най-важно): Браво! Ама много браво! Аз нямам възможността да гледам мачовете, така че не знам дали играят момчетата толкова добре, но това няма и значение. Важното е, че сме с две победи, които вероятно ще се броят и в следващия етап. Още малко напън и сме на полуфиналите. Второ: сърбите са по-добри от нас, защото са в по-напреднал етап от транзита, в който сме и ние сега с Пранди. Играха на два поредни финала на Световната Лига (ние това не сме го и виждали), а ние не излезнахме от групите. Все още сме над тях като ранкинг, но моментно мисля, че са по-стабилни...което прави победата още по-сладка. Трето: Магданозчо, и на мен ми се иска. И аз смятам, че тоя отбор заслужава. Просто в последно време не сме били чак толкова силни, колкото се очаква, а сега Пранди смени малко философията и начинът на игра и ще трябва време за по-големи успехи. Ама ако стане сега, няма да върнем медалите, разбира се... Както винаги ще подкрепям отбора при всички обстоятелства и всеки мач ще викам за победа, просто реално ще е трудно. Въпреки че след тия два мача може и да се замисля...само да се молим да се разминем с Русия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Пак ще има първо-второ-трето... Първо (и разбира се най-важно): Браво! Ама много браво! Аз нямам възможността да гледам мачовете, така че не знам дали играят момчетата толкова добре, но това няма и значение. Важното е, че сме с две победи, които вероятно ще се броят и в следващия етап. Още малко напън и сме на полуфиналите. Второ: сърбите са по-добри от нас, защото са в по-напреднал етап от транзита, в който сме и ние сега с Пранди. Играха на два поредни финала на Световната Лига (ние това не сме го и виждали), а ние не излезнахме от групите. Все още сме над тях като ранкинг, но моментно мисля, че са по-стабилни...което прави победата още по-сладка. Трето: Магданозчо, и на мен ми се иска. И аз смятам, че тоя отбор заслужава. Просто в последно време не сме били чак толкова силни, колкото се очаква, а сега Пранди смени малко философията и начинът на игра и ще трябва време за по-големи успехи. Ама ако стане сега, няма да върнем медалите, разбира се... Както винаги ще подкрепям отбора при всички обстоятелства и всеки мач ще викам за победа, просто реално ще е трудно. Въпреки че след тия два мача може и да се замисля...само да се молим да се разминем с Русия... Прав си за всичко, само да отбележа, че няма как да се разминем с руснаците. Втората фаза отиваме в техния поток и играе с първите три от тяхната група. Т.е. става нова група, в която влизат първите три от тяхната и първите три от нашата и всеки играе срещу отборите с които не е играл, т.е. ние с тези от тяхната група, те с тези от нашата. Резултатите от първата фаза важат и при крайното класиране в онази група се гледа кои са първите два и отиват на полуфинал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 @GeorgiK, никой не е казал, че ще е лесно.Точно заради това е толкова сладко.Някакси ми е пълна душичката ей сега и ми едно такова готино.Особено след победа срещу отбор, който се мисли за най-велик на стария континент, и който е забравил, кой го е учил как да играе голям волейбол. Русия не ме плашат толкова много, колкото Финландия.Според мен те са по-кофти съперник.А също така е факт, че срещу силни отбори играем силно.Така че не бива да има никакво отпускане.10 дни на нож и така...Почивката после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Пранди как се радваше, че бие техните Истински професионалист Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Знам как е организиран турнирът и знам, че ще играем с Русия във втората група. Но вече имаме две победи там (не вярвам чехите да излезнат от нашата група), а трябва да опукаме и другите два отбора оттам (вероятно Финландия и Холандия) и дори при загуба от руснаците да сме на полуфинал. Идеята е да ги разминем, когато вече има голямо значение, щото много ни пердашат копелетата. Магданозчо, нямам какво да допълня. Нека си прав. Няма да намериш по-доволен човек от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Жоро, недей така сърбите да са по напред от нас в подмладяването на отбора си. Според мен тяхната игра се крепи прекалено много на Гърбич и Милкович (дано не бъркам имената), а и двамата вече са си на сериозни годиники. Докато при нас нещата според мен са доста по-добре, Алексиев започва да играе все по-добре и определено ще си променя мнението, че е пълно ренде. Прекрасно включване направи и Йосифов, ако Жеката играе като последните 2 мача просто не виждам кой ще ни спре за финала. Леко съм озадачен от играта на Казийски в атака, но Владо, Йосифов и Алексиев за сега компенсират доста успешно. Общо-взето подмладяването на състава върви доста успешно и след напипването шестицата в Световната Лига нещата са отлични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Жоро, недей така сърбите да са по напред от нас в подмладяването на отбора си. Според мен тяхната игра се крепи прекалено много на Гърбич и Милкович (дано не бъркам имената), а и двамата вече са си на сериозни годиники. Докато при нас нещата според мен са доста по-добре, Алексиев започва да играе все по-добре и определено ще си променя мнението, че е пълно ренде. Прекрасно включване направи и Йосифов, ако Жеката играе като последните 2 мача просто не виждам кой ще ни спре за финала. Леко съм озадачен от играта на Казийски в атака, но Владо, Йосифов и Алексиев за сега компенсират доста успешно. Общо-взето подмладяването на състава върви доста успешно и след напипването шестицата в Световната Лига нещата са отлични. Последното ти изречение е абсолютен факт!Световната лига беше първенство,в което се наместваше отбора!А тук имаше хора,които плюят слабата игра на нинам си кой... Колкото до руснаците-спор няма че са силен отбор,но при тях трябва да играем решилтено.Забелязал съм че поведем ли ги с 3-4 точки сета почти сигурно е наш.А поведат ли ни те с 3-4 точки шанса за обръщане е много малък.Днес с Италия направо ми изпълниха душата наще-тфа да те водят с 4-5 точки,да обърнеш и да вземеш сета с 25 на 23(или беше 22 втория??)-просто нямам думи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Е те наще през 2/3 от времето си играят на блок,което е много хубаво.Не си спомням преди 1 или 2 години беше когато пак играеха така и имаха около 70 % блок на атаките.Като цяло вчера си играха много спокойно и взеха играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Как да не се почувстваш горд прочитайки това изречение на заглавната страница на европейското "Greece surprise defending champions Spain, Bulgaria sweep Italy " Edit:Кога е следващия мач?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Все още не са направили нещо много повече от едно добро начало, така, че дано така продължат, а аз ще ги похваля чак след края на турнира, ако заслужат. Нашите винаги могат да бият най-силния и да паднат от най-слабия на такова първенство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Edit:Кога е следващия мач?? Утре от 20:00 ч. с Чехия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Утре играем в 20:00 с Чехия по БНТ САТ. Гледам мачовете по гръцката телевизия и освен че хвалят техните за наистина изненадващите резултати, говорят и много добри неща за нас. Само така!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Жоро, недей така сърбите да са по напред от нас в подмладяването на отбора си. Според мен тяхната игра се крепи прекалено много на Гърбич и Милкович (дано не бъркам имената), а и двамата вече са си на сериозни годиники. Докато при нас нещата според мен са доста по-добре, Алексиев започва да играе все по-добре и определено ще си променя мнението, че е пълно ренде. Прекрасно включване направи и Йосифов, ако Жеката играе като последните 2 мача просто не виждам кой ще ни спре за финала. Леко съм озадачен от играта на Казийски в атака, но Владо, Йосифов и Алексиев за сега компенсират доста успешно. Общо-взето подмладяването на състава върви доста успешно и след напипването шестицата в Световната Лига нещата са отлични. Бъркаш имената леко, ако трябва да сме точни , но няма значение. Първо, сърбите нямат претенции да са най-велики на Стария континент. Не знам как го реши това.... Второ, нормално е играта им да се крепи на тях. Това са легенди на световния волейбол, част от онзи велик тим, взел олимпийската титла през 2000-а, станал европейски шампион през 2001-а, играл финал на световното първенство 1998 и т.н. Трето, ние все се пъчим как сме учили италианци, сърби и кой ли още не на волейбол, ама в крайна сметка, отдавна ни задминаха........ к`во ме грее мене, че сме ги учили някога си??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Задминали не задминали, виж че всичко се връща.. И сърбите постигнаха успехи, но можеш ли да сравниш една Югославия като население с една България? Или пък Италия? Не мислиш ли, че е по лесно от 50 млн да намериш 12 волейболиста отколкото от 8 млн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Бъркаш имената леко, ако трябва да сме точни , но няма значение. Баш тва са си имената - Nikola Grbić и Ivan Miljković : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Задминали не задминали, виж че всичко се връща.. И сърбите постигнаха успехи, но можеш ли да сравниш една Югославия като население с една България? Или пък Италия? Не мислиш ли, че е по лесно от 50 млн да намериш 12 волейболиста отколкото от 8 млн? Сърбите постигнаха успехите си едва след разпадането на Югославия, т.е. населението им беше малко по-голямо от нашето. А тия глупости са смешни просто. Литва, например, е с къде-къде по-малко население от нас, ама вади ебати баскетболистите. Тъй, че това не може да е довод... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Сърбите постигнаха успехите си едва след разпадането на Югославия, т.е. населението им беше малко по-голямо от нашето. А тия глупости са смешни просто. Литва, например, е с къде-къде по-малко население от нас, ама вади ебати баскетболистите. Тъй, че това не може да е довод... Извинявам се, че развалих гениалните ти доводи.. Все пак, мисля, че много повече от теб следя волейбола и знам какво говоря. Ако мислиш че греша - питай някого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 И другите "простосмъртни" не могат да си изказват мнението ли?!Иначи Уникални доводи ивади на последния ми пост - евалата Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 И другите "простосмъртни" не могат да си изказват мнението ли?!Иначи Уникални доводи ивади на последния ми пост - евалата Не простосмъртни, просто заядливи.. Тръгне един спорт да върви, тръгне някой да му се радва и веднага някой "българин" да развали радостта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.