KraSezZza Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Продавам си GSM-а, гаранцията е изтекла, но апарата си е доста запазен. Снимки в момента не мога да кача, но в най-скоро време ще гледам да сложа Давам го с кутийка, зарядно и 1 GB карта памет. Определям цена 140 лв. При сериозен интерес ми пишете в темата или на лично съобщение Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Ако продаваш само картата отделно,ми драсни едно ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 качи снимки и най-вече в какво състояние е джойстика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Картата отделно не я давам, искам целия комплект да продам на веднъж. А джойстика е в добро състояние, по едно време трябваше да го натискам по-силно за да изпълнява функциите си, но се оправи и отдавна не е правил такива проблеми Единственият недостатък на апарата, който може да е дразнещ, е че двустепенното копче на камерата си работи когато си поиска, но това не ми е пречело досега да си правя добри снимки, и с джойстика става P.S. А по цената е възможен коментар за наистина заинтересуваните Снимки ще гледам възможно най-скоро да кача, щото в момента нямам с какво да го снимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Ето и обещаните снимки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Нова цена 130 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 120 лв. Бартери не ме интересуват за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 110 лв. Телефонът си работи перфектно, в момента съм с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 100 лв. Склонен съм на коментар по цената, в рамките на разумното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 Искам да уточня... Нека ми звънят само напълно сериозните купувачи! Няколко човека досега ми писаха или се обадиха, но така и не дойдоха да купят апарата... Моля колегите от форума да ме търсят само ако са сигурни в покупката на телефона!!! Последна цена 90 лв. Мисля, че това е минималното за такъв GSM. Ако не се продаде до края на седмицата, го свалям от продажба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Продаден! Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.