boundy1987 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 От Доста Време Не Съм Бил На Други Язовири Освен На Яз. Пясъчник И Яз. Антон Иванов ! Та Темата Е За Това Каде Ходите И Какво Хващате Колеги Аз Съм Доволен От Пясъчник , Излизат Добри Каракуди , Шаран , Червеноперка И Костур , А На Антон Иванов Предимно Бяла Риба , Платика ( има и рекордни улови от по 2 кила на горе ) И Червеноперка !!! Е ... Споделяйте Наслука На Всички Колеги Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 БаХтИ кАк ЯкО пИшЕш КоЛеГа! дАвАй ВсЕ тКа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 БаХтИ кАк ЯкО пИшЕш КоЛеГа! дАвАй ВсЕ тКа!!! Репортнат Си , Затова , Че Ми Спамиш Топика ..... Нека Бъдем По - Коректни Един Към Друг !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Репортнат Си , Затова , Че Ми Спамиш Топика ..... Нека Бъдем По - Коректни Един Към Друг !! НеКа БъДЕм По - ГраМотНи... Един кЪм ДрУг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 БаХтИ кАк ЯкО пИшЕш КоЛеГа! дАвАй ВсЕ тКа!!! Хахах.. Започвам все повече да го харесвам тоя форум Иначе аз все покрай Дунава си ходя,и си е много добре, навсякъде можеш да се настаниш удобно и да зачакаш малките сомчета. Но нищо не хващам,само си седя. Бях ходила веднъж на един тук нашенски язовир, и хванах 3 златни рибки Беше ми за първи път. Стоях права,слънцето вече залязваше,водата беше адски спокойна защото изобщо не мърдах,бях се загледала в плувката,абе много добре се чувствах. И така,мили колеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Аз за риба ходя из форумите. Има такива риби, че с тиган да ги ловиш. Автора на темата и той лъха на такава риба Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Аз мразя да ходя за риба действа ми много изнервящо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Рибарлъка не е за всеки! Глори почти е усетила същината, което е похвално.... (все пак е жена). Към човека пуснал темата: Къде ги тези платики бе, колега? Преди време много излизаха на устието на Михалковска река, но сега всичко там е помляно заради хидровъзела. Иначе аз миналата събота бях на яз. Кричим, даде добре пъстърва (до стената). Само, че пуштината иска една особена гранула за захранка, а вече (гранулата) не се внася и като ми свърши - увисвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 .............. Само, че пуштината иска една особена гранула за захранка, а вече (гранулата) не се внася и като ми свърши - увисвам. xax tezi 4ernite top4eta. Iz4eznaha ne6to. Az nai-obi4am na Vasil Kolarov. Golqm kef e tam . Ina4e kogato ne ni se bie put na platen giol okolo plovdiv- hva6taneto garantirano. Sled 9-tiq kilometyr ima edin sporten ribolov kydeto usloviqta sa dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?act=Sear...te=%F0%E8%E1%E0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.