SteveN Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Останаха ми малко леи, може на някой колега от форума да свършат работа. Аз съм ги купувал на 0.50 лв / лея. На практика ги давам под курс "купува" , който беше 0.42 - 0.44 лв. Продават се всичките 121 леи, не ми се занимава на дребно. Мисля, че цената, на която ги предлагам, е достатъчно добра, и ако няма желаещ, ще се разходя до банката или ще си ги запазя за догодина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Останаха ми малко леи, може на някой колега от форума да свършат работа.Аз съм ги купувал на 0.50 лв / лея. На практика ги давам под курс "купува" , който беше 0.42 - 0.44 лв. Продават се всичките 121 леи, не ми се занимава на дребно. Мисля, че цената, на която ги предлагам, е достатъчно добра, и ако няма желаещ, ще се разходя до банката или ще си ги запазя за догодина. имам реален интерес, но не на тази цена, тъй като сега на 1ви взимах на курс 0.46лв.Сам сметни 120 на колко идват от ченджа ( така и не намерих банка в Пловдив която да работи с леи ) офтопик: някой е ходил на парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 някой е ходил на парти май Ако под "парти" се разбира семейна екскурзия с колата, жената и хлапето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Момчето има в предвит, че са пласмасови и лесно се свиват на роло. Мисля, че вече ще разбереш мисълта му Гламава работа. Аз си взех от един ромънец 5 лей за спомен да си имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.