lithrone_s Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Търся си зарядно за телефон 5,2 V 500mAh(волтажа и ампеража могат да варират в тесни граници) Марката е без значение, но разбира се ,че ще избера по-марковото ако имам повече от едно предложение. Тавана е 5 лв. Предложения тук в темата... тези с снимка са с предимство Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Оригинално Sony Ericsson CST-60 / 4.9 VDC / 450 mA. На буксата едното пинче е потънало навътре, но ти май така или иначе ще я режеш. За 5 лв е твое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 NOKIA ACP-12E , 5.7V, 800mA - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 оригинално зарядно на Siemens 5V/620mA цена - 7лв. също оригинално зарядно на LG 5V/1000mA цена - 10лв. подобно,но вече пригодено го ползвам на Wi-Fi рутер Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Използвам това че темата ми е на първо място на първа страница..... Пичове , кви са тия цени дето ми лепите?! ... на всички е ясно ,че за 10 лв максимум ще си купя оригинално зарядно втора употреба .... търся алтернативен варянт до 5 лв... може би грешката е моя че не съм го уточнил в темата... мислих че няма да има предложения над 5 лв явно греша. Относно параметрите... тесни граници означава +- 50 mAh и +- 0.5V а не двойни на посочените Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Благодаря на всички за предложенията. Зарядното е купено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.