Red_Ibis Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Imam => iziskvania kum prodava6tite: 1. Da raboti 2. Da e evtin Ne me interesuva inache kuv e (com, usb ili tam o6te na k'voto moze da se slozi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 eto tuk vidqh 4e edin prodava http://gsm-phonez.com/obiavi/search/ i pi6e6 "usb to irda " i to e edna obqva danoi ne go e prodal Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 40 lv e na usb.Ako te ostroiwa zenata stika kaga kade to4no se prodwa 4e sqmu zabraih imeto na magazina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Аз май видях такова чудо в магазин Reset (не купувайте от там ей). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 znam kade gi ima i po 35lw a shto da ne se kupuwa ot reset???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 защото казаха че ще станат спонсори на LANParty_Plovdiv ама в посления момент се отказаха и като причика казаха че не им се занимавало ся, нямали време едит: купи си от ERA Computers (тва си е чистаа реклама ) или от PIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 /оффтопик От ресет съм спрял отдавна да купувам. Много гадно се държат, особенно един мърляк, много ми е смешен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Mного гадно се държат, особенно един мърляк, много ми е смешен... [и аз оффтопик] същия, същия, неговата !@#$ дето ми изкриви краката на процесора след като ми го продаде, докато го опаковаше... и вика "нищо му няма" и ми го даде ей така с изкривени крака !!! А пък един ден станах свидетел на следната случка там : един пич отива да си взима PC-то което е оставил там за някакъв ремонт и онзи му казва "вашето дъно изгоря, но ние не се чувстваме отговорни за това... пред нас изгоря, видяхме го че преди това работеше, но ние нищо не сме направили и затова не се чувстваме отговорни, ако не сте съгласен може да го обсъдим" Ааааааааа, като го чух това и незнаех дали да се смея или да плача майна, баси фирмата !!! Жално ми стана за пича дето само кимаше с глава останал без думи. [стига толкова оффтопик] Red_Ibis, моето USB IrDA може да стане за продан, ако успея да си намеря конектор за самсунг за да си направя кабел. Тука един от user-ите на форума lz5lr спомена че има конектор, но от тогава не се е вясвал никакъв и не ми отговаря на PM-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Не тоя с очилата ами другия нали? Много е противен аз мислех да го ступам един път, нещеше да ми сменя видео картата.Ама ми я смениха накрая де :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Ibis Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Abe tia skupite gi znam, ne6to po-evtino, kato za 10-tina lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Abe tia skupite gi znam, ne6to po-evtino, kato za 10-tina lv. ми то само transiever-а струва 6.80 EUR ако решиш да си го купиш и сам да си направиш IrDA който се вързва към дъното, така че не виждам кой ще ти даде какъвто и да е infrared адаптер за 10-тина лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 защото казаха че ще станат спонсори на LANParty_Plovdiv ама в посления момент се отказаха и като причика казаха че не им се занимавало ся, нямали време едит: купи си от ERA Computers (тва си е чистаа реклама ) или от PIC [offtopic ] Двете фирми, от които пазарувам . Не купувайте от Мост - там харддиск 120GB Seagate 8MB ATA133 струва с 2 долара по-евтино, а гаранцията му е 2 години по-кратка... [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 [offtopic] ave most na nai golemite tapanari ve stratoro mi pc be6e ot tam vzeto i mi gramna cd roma otzad s lepenki otivam v office i mi kazvat ami tozi komoputar e kupen ot sofia i trqbva tam da idite za da mi go smenat.... bati i glupacite edna firma pak tam trqq da iada stot ot tam e kupen. kakto i da e optivam do sofiq v office i gledat garanciqta i mi vikat mi garanciqta na cd to vi e iztekla zastoto to se vodi kat periferno ustroistvo i nee go hvasta garanciqta za cqlata sistema i tva kat go 4uh i poludqh ve4e NIKOGA NE ZIMAITE KAKVOTO I DA E OT MOST COMPUTERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 offtopic: moga da kaja 4e ERA-ta imat nai-hubavi oferti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 ОффТопик.. Стига с тйез ОффТопици.. Пуснах Топик в Хардуеар на тема "Най-добра фирма в Пловдив".. там е мястото да се обсуйда коя фирма каква е.. Аз лично ор "Резет" си купих един продукт na който горя 3 пъти една и съща част в продалжение на 2 месеца.. и при всяко ходене там бяха СУПЕР любезни към мен и на 3-тия път направо ми дадоха нов "Продукта" и оттогава досега не е горял и нямам никакви проблеми с него .. Та мисълта ми в този Оффтопик беше че съм най-доволен засега от обслужването в "Рйзет" ОнТопик.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.