Jump to content
BulForum.com

лаптоп HP6735s

dragomir375

Recommended Posts

здравейте колеги :) имам лаптоп HP6735s процесор AMD AthlonX2 DualCore 1,9GHz ram pamet 2GB video ATI Radeon HD 3200 700mb като го купих беше с ВИСТА, но нещо много бавен ми се струваше и реших да я махна и да сложа ХП сервис пак 3 :unsure: , но за сажеление пак си работи ужасно бавно питам някои хора който по - разбират и ми казват да си сложа widnows 7 но нямам драивери за него :( плс. някои които разбира да ме посаветва какъв windows ще е най - добре да си сложа ? ще сам ви много благодарен :) благодаря предварително :))

Vista.

Неслучайно е дошъл с нея. Засега е най-оптимално.

Търси проблема за бавната работа другаде. Може нещо да не е на AHCI режим харда, макар че щом е дошъл с Виста, надали е това.

Може просто да не е бавен, а защото е лаптоп, да ти се струва така, спрямо по-бърз десктоп.

HP от ниските серии са едни от най-лошия избор за лаптоп, какво разбираш под бавна работа, процесора натоварен ли е на макс докато бави?

ми просто като сам в интернет като сменям някоя страница или пак нещо друго процесора скача само като дам примерно надолу или пак нагоре на страницата :unsure: някои програми бавно ми го отваря като photoshopa например, а на другия ми ПЦ които е 1 ядрен и много по стар го отваря по барзо :angry: мисля, че проблема е widnowsa не може 2 пате по-слаб комп да работи почти еднакво да не кажа по - барзо от 2 ядрения

• 2 months later...

на същия лаптоп под виста ми работеше много тромаво, точно както и ти го описваш. Сложих ХР и заспа. Работи идеално, фотошопа си върви нормално, дори и някои по-тежки игри нямат проблем. Има драйвери за дъното и процесора под ХР в сайта на НР, ако не си ги сложиш - слагай ги.

• 4 weeks later...
Vista.

Неслучайно е дошъл с нея. Засега е най-оптимално.

Търси проблема за бавната работа другаде. Може нещо да не е на AHCI режим харда, макар че щом е дошъл с Виста, надали е това.

Може просто да не е бавен, а защото е лаптоп, да ти се струва така, спрямо по-бърз десктоп.

HP от ниските серии са едни от най-лошия избор за лаптоп, какво разбираш под бавна работа, процесора натоварен ли е на макс докато бави?

ммм да не е на AHCI режим на харда, но имам друг проблем като премина на AHCI режим и лаптопа само се ресва :confused какъв може да е проблема ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...