dragomir375 Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 здравейте колеги имам лаптоп HP6735s процесор AMD AthlonX2 DualCore 1,9GHz ram pamet 2GB video ATI Radeon HD 3200 700mb като го купих беше с ВИСТА, но нещо много бавен ми се струваше и реших да я махна и да сложа ХП сервис пак 3 , но за сажеление пак си работи ужасно бавно питам някои хора който по - разбират и ми казват да си сложа widnows 7 но нямам драивери за него плс. някои които разбира да ме посаветва какъв windows ще е най - добре да си сложа ? ще сам ви много благодарен благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Vista. Неслучайно е дошъл с нея. Засега е най-оптимално. Търси проблема за бавната работа другаде. Може нещо да не е на AHCI режим харда, макар че щом е дошъл с Виста, надали е това. Може просто да не е бавен, а защото е лаптоп, да ти се струва така, спрямо по-бърз десктоп. HP от ниските серии са едни от най-лошия избор за лаптоп, какво разбираш под бавна работа, процесора натоварен ли е на макс докато бави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 ми просто като сам в интернет като сменям някоя страница или пак нещо друго процесора скача само като дам примерно надолу или пак нагоре на страницата някои програми бавно ми го отваря като photoshopa например, а на другия ми ПЦ които е 1 ядрен и много по стар го отваря по барзо мисля, че проблема е widnowsa не може 2 пате по-слаб комп да работи почти еднакво да не кажа по - барзо от 2 ядрения Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 на същия лаптоп под виста ми работеше много тромаво, точно както и ти го описваш. Сложих ХР и заспа. Работи идеално, фотошопа си върви нормално, дори и някои по-тежки игри нямат проблем. Има драйвери за дъното и процесора под ХР в сайта на НР, ако не си ги сложиш - слагай ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Vista.Неслучайно е дошъл с нея. Засега е най-оптимално. Търси проблема за бавната работа другаде. Може нещо да не е на AHCI режим харда, макар че щом е дошъл с Виста, надали е това. Може просто да не е бавен, а защото е лаптоп, да ти се струва така, спрямо по-бърз десктоп. HP от ниските серии са едни от най-лошия избор за лаптоп, какво разбираш под бавна работа, процесора натоварен ли е на макс докато бави? ммм да не е на AHCI режим на харда, но имам друг проблем като премина на AHCI режим и лаптопа само се ресва какъв може да е проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.