Jump to content
BulForum.com

play.filibe.net

Veno

Recommended Posts

само не разбрах кво смешно има ? не е зле сайта

AGENT_ORANGE името найстина не е от най-умните ама тях може да си ги кефи ;)

По-скоро доказаха за пореден път своята некадърност и неумение да направят каквото и да е. Даже не могат да копират като хората...

По-скоро доказаха за пореден път своята некадърност и неумение да направят каквото и да е. Даже не могат да копират като хората...

stiga be dreamer ostavigi da sa hvalqt 4e si imat play i da si mislqt 4e sa koi znae kvo

Еми тя идеята им не е лоша, и ако го направят добре и пуснат рекламки наляво надясно ще има даже повече хора отколкото в нашите сървъри, защото техните ще се виждат от всички, докато нашите сървъри също се виждат, ама самата страница play.evrocom.net не се отваря от други хора.

защото техните ще се виждат от всички, докато нашите сървъри също се виждат, ама самата страница play.evrocom.net не се отваря от други хора.

Във форума на play.evrocom.net вече сигурно има повече софиянци отколкото пловдивчани ;)

Отварят си я хората без никакви грижи.

Tva e nqkvo napalno ne6tastno sarvar4e.To vatre nqma nito edin 4ovek.S koi da igrae6? 

Този сървър е раработен специално за хора с душевни проблеми (шизофреници) за да има с кого да играят :D .

Никога не съм приемал когато някои изтъква недостатъците на другия, вместо да изпъкне със своите предимства.Не бешемного отдавна когато в сървара на ЕК имаше 3-ма 4-ма, а този на R-NET винаги беше FULL ( тогава още не бяха към ЕК ).

azsum: ne e samo tova prichinata budi siguren.

Не прав е поне на мен ми се събраха доста "комплекси" напоследък. Секи ти вика "отиди другаде стига с тея ЕК, пълна набутвация ....." и единствено тук срещам хора, които наистина ме разбират и знаят за какво стоя тук, затова що да не им го върна, пък дори и индиректно (на тези които ме бъзикат). :devil :devil

E, Sotko, нали знаеш как боли да се усетиш прецакан?! Що пък само те да са прецакани - нека и другите лапнат дървото... За това приказват така. Ако може всички да се прецакаме, та тогава прецакани да няма... И не почвайте да ми обяснявате, че не са прецакани... Оня ден в дъжда отново им се разми прословутия мегабайтов трафик на нетвзио.нет някъде по локвите - казвам го, защото със сигурност го знам. Поне от трима техни абонати, които не се познават един друг на всичко отгоре... Така че... Ебаси и услугата, дето се влияе от прогнозата на Минчо Празников. Аз вече съвсем сериозно предупреждавам хората, които правят ЛАН към тях, за това "забавно" атмосферно явление - да следят прогнозата и да си планират даунлоада според нея...

@ov3rm4n Вчера по време на същия тоя дъжд половината ми кабелна се скапа, а и самият нет за малко...тъй че Евроком никак не са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!

Ако не бях дал пари за кабелния модем досега отдавна да бях си сменил нета.

Иначе не можах да разбера какво толкова смешно има в play.filibe.net...

maddrum, в това е номера. Аз не съм тръгнал да убеждавам никого да не се закача или да се откачи от тяхната мрежа с довода "набутваш се" или с още по-плоското "абе зарежи ги тия"... Нито питам "ХА, какво праиш още при тия, бе?!", когато разбера, че някой е вързан за тях. Макар че, от наблюденията които имам, а те не се ограничават до впечатления на познати и "показно" пред компа на приятелче вързано за тях - смятам, че имам основание да го направя и то доста по-обосновано от голите приказки на техните абонати. Но Sotko е много прав - на тези хора това са им първите думи като разберат, че говорат с абонат на ЕК. И тука не мога да не се питам - Защо ли?! Ти ми посочи друго обяснение, освен това, че просто се опитват по този начин сами себе си да убедят, че не са направили грешния избор...

Освен това -прав си, разбира се, ЕК не са най-великите, нито аз го твърдя - покажи ми къде съм го казал в горния пост?!

За сведение само - след въпросния дъжд въпросните хора останаха без нет за цялата нощ, а някои от тях и до обяд на другия ден. При теб за колко време изчезна и се върна нета и кабелната?!

E, Sotko, нали знаеш как боли да се усетиш прецакан?! Що пък само те да са прецакани - нека и другите лапнат дървото... За това приказват така. Ако може всички да се прецакаме, та тогава прецакани да няма... И не почвайте да ми обяснявате, че не са прецакани... Оня ден в дъжда отново им се разми прословутия мегабайтов трафик на нетвзио.нет някъде по локвите - казвам го, защото със сигурност го знам. Поне от трима техни абонати, които не се познават един друг на всичко отгоре... Така че... Ебаси и услугата, дето се влияе от прогнозата на Минчо Празников. Аз вече съвсем сериозно предупреждавам хората, които правят ЛАН към тях, за това "забавно" атмосферно явление - да следят прогнозата и да си планират даунлоада според нея...

Далеч съм от мисълта, че светът е едно добро място в което всички се обичаме и пеем песни на Марая Кери и Майкъл Джексън. Но просто ми омръзна да споря с "тарикати" които винаги гледат да минат метър, да се намърдат на най-голямата далавера, да "напомпат" иначе нищожната си личност, и да кажат тупайки се по-гърдите:

-ПУ балък! Ние тука сме супер а вие там смешниците с тоя мизерен нет!!! от сорта.

От това се дразня иначе казвам още веднъж аз знам истината сам за себе си и никой не може да ме накара да направя нещо, което не искам.

Искам да попитам всички "приятели на ЛАН" дали някой от техните провайдери е променил качеството или скоростта на предлаганата услуга от както са стартирали. На мен това ми напомня Спас Гърневски и кебапчетата които раздаваше на митинг , за да гласуват за него. Лошото в случая ,е че не може да караш на 3 кебапчета 4 години мандат нали? :confused

Дразня се, че всеки път се въртим около тази тема но тва е.

П.С. Е вече си измислих бъзик за абонатите на Лан!!!! Като завали ще им пусна Creedence Clearwater Revival "Have you ever seen the rain"

:D :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...