iCE-dOGG Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 става въпрос за някой който може да направи дубликат на счупеното ми дистанционо на алармата, което в момента е една платка и една батерия, който трябва да нагласям всеки път когато трябва да ползвам колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 6-ти Септември 37 - има едно сервизче, в което слагат аларми. Не знам дали могат да помогнат, но със сигурност ще знаят как стоят нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted August 23, 2009 Author Share Posted August 23, 2009 ще се пита утре, мерси.. но все пак ако има още някой с мъдри идеи да се обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Срещу писоарите на Капитан Райчо (с/у Маркет център), има нещо средно между магазин и офис под блока, пича се казва Александър, мисля че може да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Провери Toyaga в Пловдив на кукленска шосе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Сподели каква е алармата - може пък и да има възможност да и добавиш дистанционно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Точно в сервизчето на "6-ти септември" ми направиха дубликат на дистанционното за 20 лв и работи перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 Точно в сервизчето на "6-ти септември" ми направиха дубликат на дистанционното за 20 лв и работи перфектно. алармата е малко стара и нямаше начин за дубликати и прочие. момчетата спретнаха платката, и горе доло оправиха дистанционното да има някакъв вид, когато ги питах колко им дължа, не искаха нищо че ги било срам да искат пари за недовършена работа.. а мен пък ме беше срам да тръгна ей така.. но така и не успях да ги накарам да вземат някакви пари. май ще трябва да сменям алармата в крайна сметка.. и вече знам каде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.