Jump to content
BulForum.com

Климатик Midea за резервни части

Recommended Posts

Здравейте колеги, миналата седмица климатика спря да духа студено, викнах майсторите и те ми казаха, че му избягал фреона. Хубаво ама за да му направят пълна диагностика ми поискаха 120 кинта за демонтаж и установяване на проблема. Отстраняването на проблема - още пари. Купих си нов и хората ми го монтираха (барабар с демонтажа на стария) за 150 лв. Сега имам един климатик за резервни части, ама знам ли той може и да си е наред всъщност. Ако някой иска да го отнесе за 50 лв съм навит. То само компресор да му изгори на човек и да го ползва този за резервен си струва ...

Климатика е на 3 години без гаранция естествено и изглежда така:

http://www.dekom.bg/?page=product_details&...instanceID=4700

тел. 0899 300 390

Искрено съжалявам за всички, които имаха интерес, но климатика замина. Колегата ми звънна на мобилния 5 мин след постинга. Явно съм се набутал и цената е била наистина ниска пред вид огромния интерес, но по-добре да съм коректен отколкото да се правя на говедо.

Моля затворете темата.

Аз го взех климатика. Чесно казано не си се набутал от гледна точка че се занимавам с климатици и офертата беше изгодна единствено ако собствен труд се вложи. 1кг фреон е към 35 лв. издуване и отстраняване на пропуск не е малък проблем при условие, че трябва с водна проба да се направи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...