velikiat Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Може ли да ми препоръчате информационен сайт за република Германия? Трябва ми по география.... Аз прерових някои енциклопедии и сайтове, обаче там не е дадено достатъчно подробно, да не говорим че е много сухо.. За това ми трябват някакви по-интерестни факти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 http://www.sofia.diplo.de/en/willkommen/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 А да можете да дадете и за Япония евентуално? --- аз всъщност намерих . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Като гледам май умирате от желание да намерите и на мен Айде който ми намери му обещавам махане на 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Shade, http://www.aikido-bg.com/links.php?varCatID=4&PageID=0 veseo, какво да ти намерим на тебе? Не си казал какво търсиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Дам усетих се На мен за Франция ама май ше ми намерят .. ако не става ше едитна поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 veseo, аз съм франкофон по природа, призвание и задължение, така че ако ти трябва нещо свързано с FR -само кажи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Ихаа .. ако можеш да ми уредиш нещо повечко(като за реферат) за природни забележителности на Франция златен ще си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Много хубав реферат ти се получава като си принтираш тази страничка тук Успех! П.С. Ако ти трябва нещо по-обемно, по-френско и по-"хартиено", обърни се към Алианса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Става дума за нещо като представяне на страна в часа по география. Та това малко сухо ми се вижда. Весо, може да го направиш като разбозиш малко факти, туй-онуй . Аз ще ползвам сайта на Японското посолство в България. Доста подробна информация че и на български . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Да аз точно това намерих, но няма за природни забележителности Едит : Shade нали за природни забележителности трябва да пишем а не туристически? Или обратното .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.