Jump to content
BulForum.com

Germany

velikiat

Recommended Posts

Може ли да ми препоръчате информационен сайт за република Германия?

Трябва ми по география....

Аз прерових някои енциклопедии и сайтове, обаче там не е дадено достатъчно подробно, да не говорим че е много сухо.. :(

За това ми трябват някакви по-интерестни факти..

А да можете да дадете и за Япония евентуално?

--- аз всъщност намерих :) .

Като гледам май умирате от желание да намерите и на мен :P Айде който ми намери му обещавам махане на 20% :D

Дам усетих се :) На мен за Франция ама май ше ми намерят .. ако не става ше едитна поста.

veseo, аз съм франкофон по природа, призвание и задължение, така че ако ти трябва нещо свързано с FR -само кажи! :bgrin:

Ихаа .. ако можеш да ми уредиш нещо повечко(като за реферат) за природни забележителности на Франция златен ще си :)

Много хубав реферат ти се получава като си принтираш тази страничка тук

:) Успех!

П.С. Ако ти трябва нещо по-обемно, по-френско и по-"хартиено", обърни се към Алианса!

Става дума за нещо като представяне на страна в часа по география. Та това малко сухо ми се вижда. Весо, може да го направиш като разбозиш малко факти, туй-онуй :) . Аз ще ползвам сайта на Японското посолство в България. Доста подробна информация че и на български :D .

Да аз точно това намерих, но няма за природни забележителности :)

Едит : Shade нали за природни забележителности трябва да пишем а не туристически? Или обратното ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...