lubo1972 Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Май не беше за тук ама не намерих по-подходяща рубрика. Та това е де, търся MS Word for Dos. По възможност пълна версия със шрифтовете. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Imam Word 5 i 6 za DOS. Ako iskash kazi da gi kacha, no ne me pitai dali sa sas shriftove i t.n. ne si spomniam dali sa palni versii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 3, 2004 Author Share Posted May 3, 2004 dai gi i dvete, dano ednata da stane :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Eto tuk sam kachil tova, koeto imam. Dano da ti e polezno. Samo imai predvid che za MS Word 5 ne garantiram che bachka kato horata, no 6-icata mai e nared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Eto tuk sam kachil tova, koeto imam. Dano da ti e polezno. Samo imai predvid che za MS Word 5 ne garantiram che bachka kato horata, no 6-icata mai e nared. Az do kolkoto si spomniam WORD 6 e za windows. Ako gre6a me popravete . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Az do kolkoto si spomniam WORD 6 e za windows. Tozi e za DOS, poviarvai mi polzval sam go. Ne e mnogo populiaren, no baia rabota mi e svarshil edno vreme, koagto mi beshe slaba mashinata i niamah vazmoznost da imam windows...... dori 3.1...... Mnogo prilicha po interfeis na Windows-skia, no si e dosovski. Daze sega go opitah i varvi i pod XP. Ako iskash drapni go da go vidish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 4, 2004 Author Share Posted May 4, 2004 Eto tuk sam kachil tova, koeto imam. Dano da ti e polezno. Samo imai predvid che za MS Word 5 ne garantiram che bachka kato horata, no 6-icata mai e nared. Благодаря много, ще го пробвам в най-скоро време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Ste se radvam ako sam pomognal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.