kanata Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Здравей те Трябва ми програма за конверт на видео файлове ама например клипове от цифров фотот апарат да си ги конвертирам в .Avi , .WMV, нещо такова защото искам да ги режа и да си правя клипове с VegasMovieStudio а то не чете .МОV клипове мерси много ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 FormatFactory http://www.pcfreetime.com/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanata Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 FormatFactory http://www.pcfreetime.com/download.html Мерси пич ама и с тва не стаа излизат .ави ама само звук няма картина.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Направи ли нужните настройки? Току що направих за проба едно .mov-че към .avi и си има и звук и картинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goltak Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 FormatFactory Доста съм конвертирал с тази програма и съм доволен от нея, нещо ти бъркаш мисля. Свали си я от тук: http://www.kaldata.com/comments.php?id=486...t=FormatFactory Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct233 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Xilisoft Video Converter. Аз бих работил само с нея . Пробвах с няколко други от по-известните, но xilisoft-а ми е първи избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Научете се да работите с нещо, което ще ви конвертира форматите точно в това което искате като краей резултат. Използвайте Виртуалдъб в комбинация с ависинтх... не става трудно. Правите един тхт файл и въвеждате DirectShowSource("хард:\директория\файл.мов") запазвате тхт файла като .avs вместо тхт и след това го отваряте с виртуалдъб за да правите промени. Аз си правя всичко с виртуалдъб и няколко плъгина към него. Ако не ви отваря нещо значи ви трябват кодеци за да проработи всичко както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 И аз ползвах AviSynth преди време за някои неща, и наистина тоя начин на редактиране с frameserver много ми допадна. Особено за програми, които не разбират от directshow филтри, или не могат да отворят някои файлове, за които иначе имах филтри. Обаче все пак за целта трябват directshow филтри да има инсталирани за съответния формат, примерно за m4v, mov и т.н. си иска QuickTime (ако не се лъжа), освен това ако имаш 100 файла да конвертираш, ще падне писане на avs файл(ове), освен ако не тръгнеш да търсиш функция в някой софт, който да ти ги напише автоматично. Аз ползвам чат пат AiseeSoft Тотал Видео Конвертер, напоследък се наложи да конвертирам, и съм доста доволен. Просто не забива както 2-3 версии вече на Xilisoft, която иначе и тя е даже с подобен интерфейс. Недостатък е че не можеш на всеки отделен входен файл да зададеш различни изходни параметри като аспект, резолюция, фрамерате и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 На xilisoft повече няма да ползвам софтуер, програмата им конвертира много зле повечето формати. Нагласям всички параметри като изходният файл от друга програма и с ксилософта винаги ми излизат с цели 10мб по-големи и повече ми лагват, като съм проверил абсолутно всичко дали е правилно нагласено поне по няколко пъти. За телефони имах една, обаче я забравих, много хубава програма... на горният компютър е и не мога да се сетя за името сега. Обаче нея я използвам само когато ще конвертирам в 3гп или мп4 формат за мобилни устройства. За всичко друго си пиша авс файлове, нагласям си константен битрейт, прикачам субтитри, едитвам аудио стриим, абе абсолютно всичко си правя общо взето. След това всичко в един мкв контейнер, ако не прикачам твърдо субтитри или имам няколко аудио стриима. Всичко ми е готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 FormatFactory си е перфектен. Total-a тотално го преебаха последните версии, Xilisoft-a беше добър в началото, но после и него прецакаха. Дано поне format factory като е безплатна да се запази така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Затова си запазвам първите версии.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funnn Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 AVS Video Converter конвертира доста формати: http://www.avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Никой ли не е чувал за SUPER http://www.erightsoft.com/SUPER.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.