Shiro Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Joiner-i i Builder-i narichame takiva programi, chrez koito sybirame nqkolko faila v edin (nai-chesto .exe), taka che sled tova da mojem da gi vystanovim. Naprimer edi koe si exe se nujdai ot dva dll-a => chrez nqkoi joiner ili builder vkarvam dvata dll-a i exeto v edno novo exe, koeto kato startiram "razarhivira" 3-te faila i startira exeto. Az polzvah Topbinder, no za syjalenie i nego veche zapochnaha da go hvashtat antivirusni. Shte mi kajete li joiner ili builder, koito da ne go hvashtat antivirusni (negovite tvoreniq po-skoro) ili kak da si napisha takyf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 Za progrmiraneto: znachi az v sluchaq mi trqbva da vkaram failovete v exeto. Kak po orincip se pravi tova, kak pri kompilirane dadeno "neshto" moga da go napravq da "vliza" vytre v exeto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 ами като binary resource го слагаш IDR_RCDATA1 RCDATA DISCARDABLE "some_dll.dll" после FindResource, SizeofResource, LoadResource, LockResource, CreateFile, WriteFile, CloseHandle иначе знам за тези, но не съм пробвал дали ги засичат като вируси : EXE Bundle Thinstall PEbundle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.