trifo Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Телефоните: Видео : Quad Band Dual Active SIM 1.3 MP camera 2.4" TFT Touch Screen ФМ Радио Touch Screen Bluetooth 2GB memory card Много малък, двете сим карти работят едновременно. В комплекта: телефона в кутия, две батерии, 2ГБ карта, стилиус, дата кабел, слушалки, книжка и упътване. Имам 3 броя. Цена : 180 лв броя. Пловдив 0889 722 394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 ако 50лв за електронната цигара те устройват пиши ЛС от къде да мина да си я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Интересувам се от лаптопа,то аналози много , марки много но в крайна сметка не разбрах марката на този който вие продавате,от снимката се вижда нещо като SAMSUNG ? Ако може да ми напишете марка и модел? Ако ви устройва 15 лева за единия дрегер го взимам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Интересувам се от лаптопа,то аналози много , марки много но в крайна сметка не разбрах марката на този който вие продавате,от снимката се вижда нещо като SAMSUNG ? Ако може да ми напишете марка и модел?Ако ви устройва 15 лева за единия дрегер го взимам ? Лаптопа е Lenovo то си и пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Аз също имам интерес към дрегера,ако си съгласен да се разделиш с него за 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 цигарката запазена за злобил единия уред за гумете запазен за пуф4о лаптопа няма марка написана на него, вътре всичко е марково процесора интел паметта мисля че е кингстан както на всички други лаптопи понеже няма как да дам гаранция, няма проблем да седа с бъдещия купувач 2-3 часа да го тества и каквото друго иска и също нямам представа как ми е цената, но ако някои ми аргументира по-ниска цена ще я обсъдим ! дрегерчето за 15 лв. става, няма проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 цигарката запазена за злобил единия уред за гумете запазен за пуф4о единият дрегер продаден, другият запазен за Булгаран! сложил съм актуални снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Цигарка, уред за гуми и дрегер продадени, остана 1 уредче за гуми, другият дрегер запазен за Булгаран нова цена на лаптопа - 475 лв. прекрасна машинка е !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Телефоните продадени ли са ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 не са продадени имам: 3 телефона лаптоп - нова цена 450 лв. ел. цигара - нова цена 50 лв. уред за измерване налягането в гумите - нова цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 цигарата се продаде имам 3 телефона - нова цена 170 лв лаптоп - нова цена 425 лв (възможен коментар) уред за измерване налягането в гумите - нова цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 уред за измерване налягането в гумите - нова цена 15 лв. Как да се разберем да го взема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 уредчето излезна дефектно айде лаптопа никои ли не го иска? 400 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 ПРОДАДЕНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.