petyr hvorev Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 imam nokia 7373 bez display sichko drugo raboti perfektno,SE w850 za smqna sa softa e neznam kak ponqkoga pali ponqkoga ne tu svetva tu gasne 30 leva nemi se davat za remont taka mi kzaha,SE k750 raboti mu samo displaya klaviaturata jostika govoriteli bateriq,panasonic vs3 nese chuva dokato govorite inache sichko drugo mu e perfektno w850 e perfekten na vanshnost ima mn leki sledi ot upotreba sichki drugi si imat leki sledi ot upotreba osven k750 toi e na chasti davaite nqkakvi predlojeniq moje da gi zamenq za 1 rabotesht nz kakav ili se davat za 100 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherveniq-biker Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 imam nokia 7373 bez display sichko drugo raboti perfektno,SE w850 za smqna sa softa e neznam kak ponqkoga pali ponqkoga ne tu svetva tu gasne 30 leva nemi se davat za remont taka mi kzaha,SE k750 raboti mu samo displaya klaviaturata jostika govoriteli bateriq,panasonic vs3 nese chuva dokato govorite inache sichko drugo mu e perfektno w850 e perfekten na vanshnost ima mn leki sledi ot upotreba sichki drugi si imat leki sledi ot upotreba osven k750 toi e na chasti davaite nqkakvi predlojeniq moje da gi zamenq za 1 rabotesht nz kakav ili se davat za 100 leva. Здрасти,на мен ми трябва един дисплеи за К750,всъщност и батерия някаква що годе да държи...кажи някаква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
typeracing Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Остави някакъв Skype за връзка, да те попитам някой неща там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 pepo_pl mi e skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted August 18, 2009 Author Share Posted August 18, 2009 prodadeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.