Jump to content
BulForum.com

Търся си приятелка !!!

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Е, претенций ся. Глупости, аз съм скромно момче и си ям закуската всеки ден. Една мома не ми харесала и ся айде, той с неговите претенций. Ми не е така, но не всичко дето лети се яде, нали?

Malkata Veshtica said:
Леле, Дедо Мразе, пак си изгладнял здравата, абе тая твойта жена не те ли храни :laughing: Да не си пак на диетка.

Как да ти кажа - събудих се в 3, хапнах към 6, сега е 12 - ми поогладнях а и като взех да чета кое колко е вкусно пък мусаката ми е слабост и взех да точа лиги...

Malkata Veshtica said:
Да не забравиш да почерпиш едно Червенко Джони после.

Правилно ти каза host че такива не пия аз и на черното се чудя, виж от зеленото или жълтото може да взема следващия път но за синьо някак не мога да се пристраша да дам толкова кинти за пиене - после сигурно като го пия и ще се срамувам от себе си...

Иначе имам едно джони което обаче не е червено (то етикета пак е в червен цвят но разликата е голяма)... и май е по-правилно да кажа имах щото от цял месец стои тука и се лигавя та може да сам го попривършил... ако трябва друго такова ще взема. Иначе последно едно ирландско съм си взел, но виж теб ще те черпя един коняк който е малко по-възрастен от теб (ако си спомням правилно писанията по форума)

Malkata Veshtica said:
няма да го притеснявам човека да ми угажда на капризите я

Ти ако направиш толкова вкусна мусака и зелеви сърми колкото казваш няма проблеми да те черпим каквото поискаш

Malkata Veshtica said:
ама нищо де, те доста мъже тук му хвърлиха око ;)

:rofl: айдеееее..... :lol:

pazu said:
Аз пък се басирам че salida e момиче , дето още от началото иска да яхне тихичкото , ама не си признава :allien

Ами много си отскоро тук, та затова не знаеш, че съм момиче. И не, тихичкото не е мой тип, не ми отговаря на изискванията...

Немоа готвя сигурно...

Salida, ами ако си купя лицензиран Майкрософт пеинт и ти нарисувам картичка, няма ли да се почустваш полъскана?

tihichkoto said:
Немоа готвя сигурно...

Salida, ами ако си купя лицензиран Майкрософт пеинт и ти нарисувам картичка, няма ли да се почустваш полъскана?

Абе ако я подхванеш с една гюдерия и малко вазелин със сигурност ще се почувства полъскана :lol:

tihichkoto said:
Немоа готвя сигурно...

Не.

pazu said:
Абе ако я подхванеш с една гюдерия и малко вазелин със сигурност ще се почувства полъскана :lol:

Това, че това работи при теб не значи, че важи при всички.

pazu said:

Гнусен сиииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама ми хареса... МНОГО

Salida said:
....

Дебем и женският катил ... кажи ся че не сте опък хора ...жените

( НЕ ОБИЖДАМ ПОТРЕБИТЕЛ - изказвам си мнението , както ми е присърце )

tihichkoto said:
Гнусен сиииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама ми хареса... МНОГО

Явно и на двамата ви харесва. Мисля, че откри половинката си. И вкусовете ви явно си съвпадат.

Имах една бивша където ми викаше, че обича някъв от Африка, с когото си чатила, обаче никога не се била виждала с него и никога нямало да се види и тва докато беше с мен. ФАК, А? pazu, много малко неща могат да ме изненадат вече. Не се впечатлявай от такива дреболии.

http://www.youtube.com/watch?v=Hf1dWfxUUVc...feature=related - Поздрав.

tihichkoto said:
pazu, много малко неща могат да ме изненадат вече.

Eпа да ти пожелая тогава да видиш squirting BBW milf на живо .. може пък да видиш бъдещо гадже в нея - знам ли :rolleyes:

ПП. Връщам поздрава -

tihichkoto said:
Не ме карай да започвам за голден шауър-а. Имам огромен арсенал, отстъпи докато можеш.

E то голден шауъра не е нищо пред скат-а :) .

Не не не не не. като се сетя за тва клипче и още ми приилошава и в главата ми нахлуват доста лоши спомени.

Така приятелка няма да си хванеш...

tihichkoto said:
Имах една бивша където ми викаше, че обича някъв от Африка, с когото си чатила, обаче никога не се била виждала с него и никога нямало да се види и тва докато беше с мен. ФАК, А? pazu, много малко неща могат да ме изненадат вече. Не се впечатлявай от такива дреболии.

http://www.youtube.com/watch?v=Hf1dWfxUUVc...feature=related - Поздрав.

Я пак? Май се направи на по-голям отколкото си ... на 21 години и да няма много неща които да те изненадат... то мен доста ме изненадват и си викам "човек се учи цял живот" та на 21... ай по-полека

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...