tihichkoto Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Пробвах във всички сайтове за запознанства(вече ми се драйфа от тях). Познавам доста момичета, обаче все са ми приятели и по един или друг начин немога да променя това. Решавам да си пробвам късмета тук във форумите, защото вече не ми останаха други варианти и направо подивявам Изисквания: да е от Пловдив и да е сериозна Да се опиша малко: Момче съм на 21 години, висок съм - 190см, тежа около 85 килограма, кестенява коса, кафеви очи(две), уча в университет, пафкам(малко), пия(много рядко). Слушам само рок и метъл. Понякога се преобличам според музиката, която слушам, но напоследък избягвам. Пишете на лични, или Skype - tihichkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Плясни поне 1 снимка бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Момче съм на 21 години, Без думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 И как можа да я докараш дотук бре, момко (каун щях да кажа) Я се врежи в gepime.com и стреляй на сляпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Забравих да кажа, че имам твърде много свободно време То се вижда Ядосаха ме и започнах да обиждам и нареждам в тези сайтове, не'ам нерви. То бива простотия, ама там не се понася... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Забравих да докажа, че имам твърде много свободно време То се вижда Ядосаха ме и започнах да обиждам и нареждам в тези сайтове, не'ам нерви. То бива простотия, ама там не се понася... Следва опция самообслужване! Стискай чеде , стискай - this is SPARTAAAA хахахахаххахахааххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Следва опция самообслужване! Стискай чеде , стискай - this is SPARTAAAA хахахахаххахахааххаха Ако тръгна в битка ми обещай, че си с мен. Поне да имам някой, които да ми пази изодзадзето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Кошмарен ретур - какво да ти пазим пак отзад? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ауе малко повече самочувствие и ще се оправят нещата , не ти тряат сайтове за запознаства , там е много кофти тръпка Последния път , в който излязох с момиче , с което се бях запознал в импулса беше ебати разочарованието , като ми се плясна на живо беше с 30 кила повече от тва което бях видял на снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ауе малко повече самочувствие Викаш само повечко излишни кинти да има...и утре вечер на обиколка из чалготеките да стане работата :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 ПОЗДРАВ специално за децата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Те са зли чалгари. Все ще измислят нещо содомистично. Даже двама сме достатъчни да направим революция. Все пак ти ще пазиш мен, а аз теб. Нямат шанс пред нас защото са сами на този свят и тях няма кой да ги пази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 поздрав за децата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Ето ПОЗДРАВ и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ааааа - не - туй не е детско Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 ААА разбихте ми детската мечта. От утре ставам истински норвежки блекматълист - ще се преоблека като трол и ще бродя из горите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 It's a good point to shut the hell up, all u bitchez Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 В този късен час е идеална пейзажна музика. Аз досега си тровех живота с ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 В този късен час е идеална пейзажна музика.Аз досега си тровех живота с ТОВА Я остави дечурлигата с "маркучи" в ръце и чуй Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Много е лекичко, но е много яко. Иначе акустиката си е акустика щом става въпрос за струна. ТАЗИ песен е феноменална за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Много е лекичко, но е много яко. Иначе акустиката си е акустика щом става въпрос за струна.ТАЗИ песен е феноменална за мен. не можем ли да пролеем по една сълза Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Красота !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Гледам забавлявате се тука... щом и до сълзи стигнахте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 се ебаваш с мен ли ма кучко! Ники, no offence sleepwalker - get too Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.