Italianski Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Abe imam motorola c350 i se 4udq ima li nqkakuv na4in da si ka4a melodiq ili kartinka bez kabel (globul). A su6to ako nqkoi ima kabel prodava li go (cena) ili ako go dava na mufta za malko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 ами значи не съм сигурен дали телефона има интернет, но ако има взимаш от някой френд с глобул настроиките за WAP, правиш си ги на моторолата, влизаш и отиваш на http://tagtag.com/biotech . Цената е 6 стотинки на минута, което значи около 15 минути е левче. Много по-евтино ляга отколкото да си купиш кабел. В сайта има страшно много неща, и то по марка на телефона. Значи отиваш на Mobile zone/Motorola и там търсиш каквото ти трябва. А много polyфонични мелодии има в раздела за Нокия. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Не съм много съгласен със __smirnoff__ Аз имам същият телефон.Кабела за usb струва около 20 лв (цена в Tehnopolis защото аз си го взех от там),а софтуер за телефона ако нямаш : имаше преди в warez.Ако е изтрит,ще го кача наново за да си го дръпнеш.Потърси във форума в секцията winn appz / uploads -там беше поствал този които беше качил.В пакета има сума ти логота,картинки и мелодии Няма нужда да се набутваш със wap само за това.В интернета има доста места откъдето може да си свалиш картинки и мелодий и после си ги качваш на телефона : ) P.S. Уффф,малко недогледах ,извинявай. Преди имаше тема UPLOADS но сега гледам е преместена и старите постове ги няма .Еи сега ще погледна как се казваше програмката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italianski Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 Abe tva s internet-a ne moje da stane. Ima nqkvi tam raboti nqkav Gateway na operatora deto ne poddurja moq telefon ili obratnoto...nz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Може,просто настройките трябва да оправиш.Ако не знаеш как : отиваш в офиса на Глобул и им даваш телефона - пред тебе го прават за 2 минути Аз така направих - по мързеливия начин Сору,ама преди време си прайх формат на С-то и май съм изтрил софтуера Трябва да го има още на варез-а.Ша хвана да са разтърса. P.S. Eto : LINK Tova e na warez i ima predostaty4no otkolkoto shte polzvash Sigyren sam Triabva samo da si zemesh kabel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 az imam C 450 i az li trjabva s kabel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 az imam C 450 i az li trjabva s kabel ? Ами незнам Ако имаш място за включване на usb кабел -да ,пък може и да имаш infra red port - не съм запознат с телефона ти Съжелявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.