Jump to content
BulForum.com

Informaciq za C350

Italianski

Recommended Posts

ами значи не съм сигурен дали телефона има интернет, но ако има взимаш от някой френд с глобул настроиките за WAP, правиш си ги на моторолата, влизаш и отиваш на http://tagtag.com/biotech . Цената е 6 стотинки на минута, което значи около 15 минути е левче. Много по-евтино ляга отколкото да си купиш кабел. В сайта има страшно много неща, и то по марка на телефона. Значи отиваш на Mobile zone/Motorola и там търсиш каквото ти трябва. А много polyфонични мелодии има в раздела за Нокия.

Успех!!!

Не съм много съгласен със __smirnoff__ :P

Аз имам същият телефон.Кабела за usb струва около 20 лв (цена в Tehnopolis защото аз си го взех от там),а софтуер за телефона ако нямаш : имаше преди в warez.Ако е изтрит,ще го кача наново за да си го дръпнеш.Потърси във форума в секцията winn appz / uploads -там беше поствал този които беше качил.В пакета има сума ти логота,картинки и мелодии :) Няма нужда да се набутваш със wap само за това.В интернета има доста места откъдето може да си свалиш картинки и мелодий и после си ги качваш на телефона : )

P.S. Уффф,малко недогледах ,извинявай.

Преди имаше тема UPLOADS но сега гледам е преместена и старите постове ги няма .Еи сега ще погледна как се казваше програмката.

Може,просто настройките трябва да оправиш.Ако не знаеш как : отиваш в офиса на Глобул и им даваш телефона - пред тебе го прават за 2 минути :) Аз така направих - по мързеливия начин :P

Сору,ама преди време си прайх формат на С-то и май съм изтрил софтуера :( Трябва да го има още на варез-а.Ша хвана да са разтърса.

P.S. Eto : LINK

Tova e na warez i ima predostaty4no otkolkoto shte polzvash :) Sigyren sam :)

Triabva samo da si zemesh kabel.

az imam C 450 i az li trjabva s kabel ?

az imam C 450 i az li trjabva s kabel ?

Ами незнам :)

Ако имаш място за включване на usb кабел -да:) ,пък може и да имаш infra red port - не съм запознат с телефона ти :) Съжелявам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...