DJ MaTriX Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Ako nqkoi prodava kluch za WarCraft 3 & i Frozen Throne za igra v battlenet neka da kaje za kakvi pari e navit da go prodade. Navit i sam i na reshenieto da go izpolzvam zaedno s nqkoi, zashtoto na men tova neshto mi trqbva obiknoveno samo sled 12 chasa prez noshtta kogato obiknoveno povecheto spat Ako nqkoi administrator na zala se dvuumi da mi napravi uslugata moje da bade siguren che diskretnostta e garantirana V kraina smetka ako nikoi ne se navie i sashto ima jelaeshti za takav kluch kat men neka da kaje; da se saberem pone trima i da poracham edna igra ot Germaniq,taka izliza nai evtino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Кви пари даваш?.Аз имам 2 за ROC и 2 за TFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Az napravo moga da ti prodam originalno CD s igra WarCraft 3 tam si ima i cd kay Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 @DREBNIA s teb shte se razbereme za WAR3, na men ne mi trqbvaha i originalni diskove no ako e tankana shte zema CDto s Keya. @Lada_1500 Dokolkoto razbrah ti nqmash key za WAR3, a imash Key za Frozena koeto me ustroiva, ostava da mi kajesh dali Keya e validen ot kade go imash i kolko choveka go polzvat, a za parite ti si prodavacha ti shte kajesh kolko iskash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 az sy6to moje da ti kaja no nqkoi moje li da mi kaje kolko vyrvqt 50%me ostroivat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 az imam mnogo ot koqt zala kajete ... rabota po jelanie na klienta pari kolkot kajete moje i po dogovorka! ako nqkoi need PV MSG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 Namerih si Keyove i za war3 i za TFT , blagodarq za predlojeniqta na PM i na postvashtite . Mojete da zatvorite temata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Awe kak gi namirate teq cd-key-ove, mnoo mi e 4udno?Ako nqkoi se prestra6i da kaje 6te sam mu blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 am v pove4eto slu4ai sa steal i se prodavat ako ima dr meraklii da kazvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 matBix1 kolko pari ti vzexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 ta kakto kazah cd-keys imam bol... zali sa6to ima bol.. izbirate si zala kazvate koga i kude i nqate problem! a otnostno wc3 i tft cd-key grabber.. spasqvaite se twa ne se dava[no se prodava] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 ta kakto kazah cd-keys imam bol... zali sa6to ima bol.. izbirate si zala kazvate koga i kude i nqate problem! a otnostno wc3 i tft cd-key grabber.. spasqvaite se twa ne se dava[no se prodava] cd-key grabber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Е и аз имам grabber .. Но нямам намерение да се правя на камикадзе в залата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 az imam mnogo ot koqt zala kajete ... rabota po jelanie na klienta pari kolkot kajete moje i po dogovorka! ako nqkoi need PV MSG! От 4К имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 fire wall gomna laina nqam no poznaam mnogo hora koit imat... taka 4e... ako davat pari za vra6tane na cd-keys kazvam imena ahahaahaahhhahhahahahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 cd-key grabber ahhahaahahahaha za 1.11a na wc3 aahahahah to sq e 1.14b i sled 1 sedmica izliza 1.15 taka 4e GOLQQQQQQQQM cd-key grabber ima6... d2 1.09 ahahhaah kakto kazah ba6 cd-key grabbera ima6.. ama kradi s nego pojelavam ti uspeeeeeeeeeeh!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courage Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 ahhahaahahahaha za 1.11a na wc3 aahahahah to sq e 1.14b i sled 1 sedmica izliza 1.15 taka 4e GOLQQQQQQQQM cd-key grabber ima6... d2 1.09 ahahhaah kakto kazah ba6 cd-key grabbera ima6.. ama kradi s nego pojelavam ti uspeeeeeeeeeeh!!!!!!!! Ти провери ли го този? Работи с 1.13 -1.14 и най-вероятно ще работи и с 1.15.(въпреки че пише че е до 1.11) Така че май е "голям CD-key grabber". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 ahhahaahahahaha za 1.11a na wc3 aahahahah to sq e 1.14b i sled 1 sedmica izliza 1.15 taka 4e GOLQQQQQQQQM cd-key grabber ima6... d2 1.09 ahahhaah kakto kazah ba6 cd-key grabbera ima6.. ama kradi s nego pojelavam ti uspeeeeeeeeeeh!!!!!!!! Пич, просто пуснах търсене в Yahoo и това беше като първи резултат. Авторът пише, че работи с новите версии, просто не е добавил подръжката им като коментар. Няма да пробвам, защото съм против краденето от зали. А ти да не би сам да си написа Cd-Key Grabber, че тръгна и да продаваш крадени номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 emi da ... za d2 sum napisal sam key grabber i pri twa dosta lesno... [ s pomo6tta na 2-3 moi mnogo dobri priqteli] i koi e kazal 4e sum kral ot zali...? az kazah ako nqkoi iska ina4e ne iskam da si imam problemi s razni admini posle da trace IP i posle ban i takia shittni za kwo mi e? samo ako nqkoi daa pari i az togaa ina4e ne bih naprail takowa ne6to... edin moi priqtel krade6e ot speeda i go izdadoha...[skoro bqh na 40 mu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.