mynkow Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Продавам керемиди. 35стотинки на бройка. Има около 700 броя. Снимка не мога да сложа. Правя услуга на приятел. Най-добре с него се свържете, защото аз знам само толкова. телефон: 0885616394 - Георги Драганов Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 интересувам се,но кви керемиди ве,пич??????? ам тури снимка или напиши де,тва не е марица да си палщаш думичките или снимките.... за цялото количество ще има ли отстъпка ако се стигне до някаква договореност или цената ти е по скоро крайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Здравей, и мен ме интересува дали керемидите са нови? Понеже ми трябват 10-тиа бройки с декоративно приложение и трябва да са с добър външе вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mynkow Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Снимка не мога да сложа. Правя услуга на приятел. Най-добре с него се свържете, защото аз знам само толкова. телефон: 0885616394 - Георги Драганов @drago: Сигурен съм, че за цялото количество ще ти направи отстъпка 5 ст. на керемида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.