Jump to content
BulForum.com

Problem S Nokia 6310

Recommended Posts

Problema e sleniq:Na telefona ne6to mu stana dokato kopirah telefonnata kniga s Oxygen Phone Manager.Imam samneniq 4e telefonite sa izkopirani dva pati i pametta na telefona e prepalnena.Sega telefona postoqnno premiga(displeq),v momenta v koito vleze6 v menuto gasne.Nqkoi znae li kak da go opravq?

Help!!! :confused

Софтуера нищо не е пипан.Както казах паметта май е препалнена и нещо се сбагяса.Някои не знае ли някакъв код за изтриване на всичко в телефона?Ако вече не намеря и код,защото с програми опитах,но не става утре ще ог нося в сервиз.

Софтуера нищо не е пипан.Както казах паметта май е препалнена и нещо се сбагяса.Някои не знае ли някакъв код за изтриване на всичко в телефона?Ако вече не намеря и код,защото с програми опитах,но не става утре ще ог нося в сервиз.

varni zavodskite nastroiki, moje i da se opravi.......uspeh..........

Оказа се, че нещо Oxygen-а е шашнал софтуера и ми качиха нов.Някой може ли да ми даде схема на дата кабела за 6310.В сайта на Нокиа прочетох, че е с маркировка DLR-3P.Аз имам кабел DAU-9P(май се пишеше) той ми остана от 6110, обаче с някой програми като Nokia Data Suite не ми отркива телефона.Та мисълта ми е ако може да пренаредя жиците на моя. ;)

ako iskash ela i shte ti go opravq to4no za 7min i 36sec.Ne pravi kabeli zashtoto moje i da si go utrepesh,no ako iskash se probvaj kolkoto i da go utrepesh software-to shte ti go oprawq taka 4e opitvaj se i kogato ne znaesh kakvo drugo da napravish obadi se

Няма да стане с "презапояване" на жички. Този кабел, който ти трябва (DLR3) е с коренно различна схема (виж за подробности и линка):

dlr3v2big.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...