pcdoctor82 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Офисът им е зад бившия кореком и на Данаил Николаев до Офис 1 ,знам че са към Енджълсофт. Дайте ми малко повечко инфо за тях , мнение отзиви ? Ако някой ги е ползвал да пише!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Офисът им е зад бившия кореком и на Данаил Николаев до Офис 1 ,знам че са към Енджълсофт.Дайте ми малко повечко инфо за тях , мнение отзиви ? Ако някой ги е ползвал да пише!? Аз съм към тях и съм много доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Дядомраз е към тях и също е доволен. Май като цяло Нетгруп се водят най-зле от всички поддоставчици на Лангейм, но аз съм към тяхм и честно казано, особени проблеми последните година и нещо не съм имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Благодаря ви за Инфото да сте живи здрави и с пълни кесии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.