dvdrw Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Привет на всички. Продавам клавиатура и мишка - Logitech S520 cordless desktop. На 1 седмица са - купени са от Стемо с 36 месеца гаранция. Причината да ги продавам е, че клавиатурата не ми е удобна - идва ми малко по-малка от старата ми и с моите кебапчета не мога да свикна с бутоните. За някой с нормални пръсти всичко ще е тип-топ. Надписите са с бял цвят, което е добре при работа в тъмна стая. Това има в комплекта: Logitech Cordless Desktop S520 Cordless Keyboard Logitech LX5 Cordless Laser Mouse USB receiver 4 AA batteries CD with software Quick-start guide Изглежда така... Цена: 80 лева. За стока на седмица, мисля, че цената е добра. При най-малкия проблем се сменя веднага от Стемо (няма да чакате 1 месец Ресет да ви я пратят в София и прочие...). За контакти - ЛС, тук, 0878448893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 Нова цена - 75 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Нова цена - 70 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Подарък - 2 комплекта батерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Нова цена: 65 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Нова цена: 60 лева. Айде колеги, на никой ли не му трябва чудесен безжичен комплект? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Нова цена - 55 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Може ли да те помоля да измериш клавиатурата - ширината и дължината й колко са.Търся си такъв комплект, но ми е ограничено мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Привет, 44 х 20 см са размерите на клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Продаден, темата е за ключ. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.