Jump to content
BulForum.com

Програмите на Datecs

Nick

Recommended Posts

Може да е фалшива тревога, винаги може да се случи подобно нещо.

Кико, файаруола какво казва по въпроса?

Ако имаше такова нещо досега да са го открили сто пъти. Вероятно става дума за нещо друго и само се вдига шум без ясно доказателство.

това са параноични глупости

заради спецификата на програмата, сигурно им се налага някъде да прихващат клавиатурата, ако не за друго поне за това дето като отвориш easter egg прозореца с историята за истинските програмисти нали ти прави така че каквото и да напишеш излиза с мАлКи И гОлЕмИ бУкВи, за да го направят това сигурно инсталират "keyboard hook" който се намира в този DLL и програмките като Ad-Aware се панират защото това може да се използва и са kblogging.

za programite kak da e, no za kasovite aparati si e istina :)

Което значи, че и за програмите има много голяма вероятност да е вярно. Абе - както казва Ал Пачино - "When in doubt - Fuck! / Имаш ли съмнения - чукай!". С тия неща майтап няма. Доказателства дали има keylogger - не ме вълнуват в този случай. Предпочитам да получа доказателства, че няма такова нещо, а до тогава...

... Пък дори и това за keyloggera да не е вярно, в което се съмнявам, това няма да ме накара да сложа FlexType, FlexWord или каквото и друго подобно да е...

... Пък дори и това за keyloggera да не е вярно, в което се съмнявам, това няма да ме накара да сложа FlexType, FlexWord или каквото и друго подобно да е...

Никой не те кара да си го слагаш, нито пък ти го предлага.

za programite kak da e, no za kasovite aparati si e istina :)

кое е истина ?

касовият апарат е фискално устройство, той трябва да има защитета памет в която не може всеки да бара и в която се записват всички фискални операции

възможно е някой не много кометентен да е сметнал че това е "тайния" чип който го "шпионира", възможно е и наистина да има допълнителен чип, незнам, аз не съм достатъчно компетентен по този въпрос

ти ако знаеш нещо повече - кажи

edit:

какво значи Датекс "слагат уникални номера" на касовите апарати ? ами разбира се че слагат, и не само Датекс - всеки касов апарат като се фискализира получава уникален номер който се регистрира, това е същото като фактурите. Касовата бележка е официален документ. Има закони в тази страна, нищо че не всеки ги спазва. Ама ако вземат пък всички да не ги спазват, това се вика анархия. :)

• 1 month later...

имам един въпрос относно FlexWord 2.0

инсталирах я на едно PC, но изглежда не се е интегрирала в офис приложенията т.е. в "Продукт" няма нищо(картинката е от друго PC)

FlexWord.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...