HBK Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 zdr,nadqvam se 4e 6te mojete da mi pomognete problemat e sledniqt: ot neska imam nova vrazka:)po4vam az da si teglq ot warez-a i nqkuv nadpis izliza:System Shutdown,nqkakuv file-Issas.exe namira6t se v windows/system32 direkotriqta bil vinoven s nqkuv statues code-128??? vsqkakvi predlojeniq sa dobre do6li p.s. a da,zabravix da kaja 4e towa go ima samo kogato po4vam da teglq???probvax nqkolko programki za virusi i spyware ama nqma rezultat za sega ---mod note: Има доста теми за този проблем. Пускането на нови, които дублират стари теми е против правилата на форума и се санкционира. Пускането на теми в неподхоящи раздели - също. За да не се налага - прочети правилата и ги спазвай. Използвай търсачката на форума, за да провериш дали вече няма писано нещо по това което се каниш да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Probvai fiks blaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.