Bulgaran Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 За затваряне. Трябва ми зарядно втора ръка или ново за да го ползвам в автомобил , ако някой има да предлага Нещо такова трябва да е: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Стават някои зарядни от Моторола,потърси по магазините ,но с телефона,че да можеш да сравняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Стават някои зарядни от Моторола,потърси по магазините ,но с телефона,че да можеш да сравняваш Трябва да си е с 2А заряден ток до колкото знам за да може да работи с GPS-a,иначе като го включа и зарядното не може да захрани телефона и започва да ми черпи ток от батерията. Зарядните за Мотороли са към 0,4-0,8 А заряден ток и не стават,лично изпробвано . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 http://www.pdashop-bg.com/products.php?f_c...7&lang_id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Ами като няма в форума го поръчахме от PDA магазина. Моля темата да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.