kanata Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Значи не е за мене а за един приятел значи искал да си вкл. телевизора към компа и да си гледа филми там и кво барал в Propertise\Setings. и си омазал работата сега на монитора като даде дясно копче за менюто нещо не му излиза а то според мен излзиза да телевизора а пак той и той бил с черен екран и няма управия , кво се прави в тоя случай. Мерси много !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Много неясно и непълно обяснен проблем - трудно ще ти помогнат с така поднесена информация. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Няма защо, пак заповядай! А, мен не са ме разбирали като пиша! Не си спазил точка 9 от правилата на форума. Не си писал какъв е монотора, изобщо не си дал никаква информация. Активният екран е на телевизора, а телевизора не изкарва картина... май това ти е проблема? Както каза човека под мен. Ето ти го написано как става. 1во Изключи компютъра и махни кабела към телевизора! 2ро Рестартирай компютъра и с натискане и задържане на Ф8 (или Ф5 в някой случаи) преди да зареди Уиндолс. 3то Изкарва ти едно меню от което избираш Сейф Мод и компютъра се стартира. 4то Влизаш в пропъртиес на десктопа и си нагласяш обратно настройките. Това трябва да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 вярно е много неясен : )) ама мисля, че ако влезе в safe mode, където би трябвало да пусне само монитора (без телевизора, въпреки ностройките, които е барал) и си направи настройки без телевизор, т.е. само 1 екран и той да е default monitor Или (ако е инсталирал драйвери за монитора) конкретен монитор, всичко ще се оправи. Надявам се си ме разбрал, на твоя език ще изглежда нещо такова: "значи пукаш в safe mode и таковаш default monitor и ш е вс ток и жица" (ек че кратко ) p.s. как се влиза в safe mode // форум-а на kaldata http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=24403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.