quovadis Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Здравейте! Тъй като ще съм студент в ПУ (ФМИ) на есен за първа година си мисля, че е крайно време да започна да търся оферти. Идеята ми е, ако на някой му се намира актуален вестник - нещо от типа на "Марица", "Ало - Пловдив" етц. - и ако не му представлява голяма трудност да го сканира/снима с фотоапарат, за да мога да огледам какво предлагат и частните лица, защото фирми бол. Освен огромната благодарност ще има и сигурна почерпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Обявите на вестник "Марица" са вече и онлайн, така че няма нужда да ти се сканира вестника - клик. Ето и "Ало.бг" - клик 2 Избираш си желания град, в твоя случай - Пловдив и четеш. Въпрос на желание и търсете Успехи. Остани със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted August 4, 2009 Author Share Posted August 4, 2009 Снощи се рових до късно, но "Марица"-та не знам как съм я пропуснал, моя грешка . Иначе "Ало"-то го видях, гледах обяви, но ми направи впечатление, че обявите бяха от миналата седмица. Благодаря за линка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Снощи се рових до късно, но "Марица"-та не знам как съм я пропуснал, моя грешка . Иначе "Ало"-то го видях, гледах обяви, но ми направи впечатление, че обявите бяха от миналата седмица. Благодаря за линка! Също така може да пробваш да потърсиш тук, тук, тук и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.